VIDEO / Mamă cu doi copii, la un pas să fie omorâtă de soţul violent. Femeia nu mai vrea să locuiască în aceeaşi casă cu călăul său

+3 click pentru
galerie

Mama Gabriela vrea să scape de soţul violent © Foto: Captură Antena 1

Îşi urlă durerea, la doar 30 ani! Se simte personajul principal într-o dramă, în care este obligată să joace de nimeni altul decât de... soţul ei! Bărbatul care ar fi, de fapt, călăul femeii, după cum acuză chiar ea.

Plânge zi şi noapte! Mama Gabriela, o femeie de 30 de ani, a ajuns la capătul puterilor. Şi asta pentru că soţul ei ar fi devenit călăul său, acuză, cu lacrimi în ochi, femeia. Spune că viaţa sa a fost şi este, în continuare, doar o dramă. Şi nu ştie cât timp va mai rezista, dar simte că sfârşitul îi este aproape, potrivit "Acces Direct".

"Trebuie să mă lupt de una singură pentru copii. Asta am văzut eu în casă şi nu vreau ca copiii mei să trăiască aşa. Vreau să zâmbească, că eu aşa am fost chinuită de mică. A început să dea în mine! De m-a strâns de gât şi aici a fost rău, oricum s-a mai vindecat. Mi-a dat cu pumnul în şold. A început să mă strângă de gât, să-mi smulgă, că am avut şi cerceii, se mai cunoaşte şi aici un pic. El mă ameninţă, că nu o să scap de el, decât moartă", acestea ar fi cuvintele pe care tata Marian, dacă putem să-l numim tată, i le-ar spune soţiei sale, în fiecare zi! Zi de zi! Ore, minute, secunde, în care mama Gabriela a încercat să găsească o soluţie, să evadeze din iadul, care ar fi fost adus în Giurgiu, de tata Marian.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Primele declaraţii ale tânărului bătut cu bestialitate în autogara din Tecuci. "În salvare m-au luat la mişto"

"Îl cred în stare să îmi ia viaţa. I-am zis de foarte multe ori să înceteze, să nu mai dea în mine, să nu mă mai jignească", a spus mama Gabriela. Însă bărbatul ar fi... de neoprit. Aşa că, acum, mama Gabriela îşi doreşte un singur lucru.

"Vreau să am o casă, să pot să stau cu copiii. Fericită mă fac doar copiii. Vreau să râdă!  Vreau să mă laşi în pace, să-mi cresc copiii aşa cum ştiu eu! Şi să fie fericiţi! Să mă laşi să trăiesc", a spus mama Gabriela la "Acces Direct".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro