VIDEO / Primele declaraţii ale tânărului bătut cu bestialitate în autogara din Tecuci. "În salvare m-au luat la mişto"

+4 click pentru
galerie

Tânăr bătut în autogara din Tecuci © Foto: Captură Antena 1

A fost bătut, înjurat şi umilit într-o autogară, fără ca cineva să sară în apărarea lui! Un episod de o barbarie ieşită din comun, pe care l-a trăit un tânăr de 22 de ani. Acesta îl acuză pe unul dintre angajaţii autogării că l-a bătut până l-a lăsat inconştient. Tânărul, care a fost lovit cu pumnii şi picioarele, nu vrea decât ca agresorul său să răspundă pentru ce i-a făcut.

Zace nemişcat pe betonul rece, în timp ce un bărbat, pare-se, angajat al autogării, îl loveşte fără milă. Îl loveşte cu pumnii, îl loveşte şi cu picioarele. De parcă ar fi un sac de box, nu un om. Băiatul prăbuşit la pământ e bătut, timp de câteva minute, chiar în incinta autogării din Tecuci. Agresorul îl loveşte cu pumnii în cap şi cu picioarele în burtă ori în spate, fără să se gândeacă, o secundă, că ar putea să îl omoare. În acest timp, în jurul tânărului căzut pe jos, se strâng mai mulţi oameni. Privesc scena, dar niciunul nu intervine ca să îl scăpe din calea furiei bătăuşului, potrivit "Acces Direct".

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Imagini terifiante cu momentul în care un tânăr îşi ameninţă nepoţelul de trei ani cu un cuţit

La un moment dat, agresorul parcă se satură să-l lovească cu pumnii şi face câţiva paşi în spate. Nu merge însă prea departe. După doar câteva secunde se întoarce la băiatul care, în continuare, e inconştient pe jos. De parcă nu i-ar fi împărţit suficienţi pumni în cap, acesta îl loveşte şi cu piciorul. Băiatul lipsit de apărare este lăsat să zacă în agonie de agresorul lui. Şi în continuare, toţi cei prezenţi în autogară parcă sunt orbi la suferinţa tânărului.

"Vorbeam cu o prietenă şi urma să ne găsim, dar un paznc mi-a spus să ies afară. I-am spus că nu ies şi m-am trezit cu lovituri care m-au pus jos. Nu ştiu de ce mi-a spus să plec. Eu vorbeam la telefon, nu am avut treabă cu nimeni din autogară. În salvare m-au luat la mişto. Am mâna fracturată", a spus tânărul bătut la "Acces Direct". Un reprezentant al autogarei din Tecuci a precizat că tânărul ar fi făcut scandal în autogară şi ar fi spart şi geamuri.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro