VIDEO / Propuneri indecente şi avansuri deochiate pentru un job. Studentă de 21 de ani, hărţuită de un celebru jurnalist

+3 click pentru
galerie

Tânără studentă, hărţuită de un jurnalist © Foto: Captură Antena 1

Propuneri indecente şi avansuri fără perdea, în schimbul unui loc de muncă? De asta spune o tânără că ar fi avut parte. Studenta de 21 de ani îl acuză pe un celebru jurnalist că ar fi... hărţuit-o! Oftează şi îi dau lacrimile ori de câte ori rememorează episodul care, susţine ea, a marcat-o pe viaţă!

La 21 de ani, Andreea, studentă la Jurnalism, spune că e pregătită să meargă până la capăt ca să demonstreze că ce spune ea nu ar fi doar vorbe în vânt. Andreea pare de neclintit. Şi pe un ton grav, tânăra studentă începe să povestească ce ar fi păţit chiar în biroul celebrului jurnalist. Un bărbat de 44 de ani care, povesteşte Andreea, i-ar fi oferit un loc de muncă, potrivit "Acces Direct".

"Aici este punctul culminant al poveştii. A început să mă agreseze! Nu mi-a dat drumul să plec! A tras draperiile la el în birou. M-am speriat. Am încercat să mă smucesc, să fug. A încercat cu orice preţ să mă sărute şi să-mi detalieze ce vrea să-mi facă. Mi-a creat o stare de angoasă supremă. Totul a început în momentul, în care un domn a postat pe grupul facultăţii mele, un anunţ conform căruia căuta o prezentatoare pentru un jurnal de ştiri, de 15 minute. Mi-am depus CV-ul. Mi-a răspuns foarte rapid şi a rămas să mă sune pentru un interviu", a spus tânăra.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Bătut de poliţişti în stil barbar? Bărbatul de 38 de ani vrea să se facă dreptate. "Mă rugam de ei. Lăsaţi-mă că mor!"

Doar că după interviu totul ar fi luat o întorsătură... şocantă!

"A început să-mi dea nişte mesaje pe telefon, spunându-mi că a avut un vibe cu mine, că i-a plăcut foarte multe de mine. Mi-a spus că pleacă împreună cu echipa într-o delegaţie. M-a chemat şi pe mine. Mi-a spus că mă aflu printre cei trei, că sunt eu şi alte două fete şi că urmează să dăm proba de prompter. M-am dus la dânsul, la birou, aşteptându-mă să fie şi celelalte două fete, să facem cele discutate. Am avut surpriza de a fi doar eu. M-a aşteptat cu o sticlă de vin. Mi-a spus că el a dezvoltat o pasiune pentru mine, că mă place şi nu doar pe plan profesional", a spus tânăra.

Şi chiar dacă Andreea i-ar fi dat de înţeles că ea nu-şi doreşte o relaţie cu el, renumitul jurnalist ar fi continuat avansurile. "Omu nu s-a lăsat cu una, cu două. Mi-a spus că eu ca să obţin acest post trebuie să fiu în permanentă relaţie cu el. Se gândea la relaţie intimă. A început să-mi detalieze câte femei a avut el, câte fete ar face orice pentru asta. A început să ţipe la mine. M-a dezamăgit foarte tare", a spus Andreea.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro