VIDEO / Mihăiţă Piticu, declaraţii bombă în scandalul cu nepotul lui Boenică: “Am fost drogat!” / Ce l-a obligat un interlop celebru să facă în public!

+2 click pentru
galerie

Manelistul Mihăiţă Piticu aruncă bomba: cineva l-a drogat la cheful organizat de Adi Minune şi a avut halucinaţii că nepotul lui Boenică l-a bătut şi i-a luat banii!

Mihăiţă Piticu îşi pune cenuşă-n cap şi recunoaşte că a minţit atunci când a afirmat că Romeo Argintaru, nepotul celebrului interlop fugar Boenică, l-ar fi bătut şi i-ar fi luat banii câştigaţi la un botez la care Adi Minune a fost naş. La scurt timp, lăutarul a realizat o sesiune live pe Facebook, în cadrul căreia a afirmat că îl va căuta pe Argintaru, ca să-şi facă dreptate, ţinând să precizeze că e plin de pile pe la poliţie.

Ulterior, în cadrul unei videoconferinţe cu Emi Pian şi Denom, interlopii i-au reproşat manelistului că a minţit şi i-au reamintit că el este cu microfonul, nu cu bătăile şi ameninţările, iar Piticu, spăşit ca o fată mare, a aruncat bomba: „Cred că mi-a pus cineva droguri în pahar! Eram drogat, dacă eram treaz, nu ziceam aşa ceva! Nimic din ceea ce am zis nu este adevărat. Îl rog pe Romeo Argintaru şi pe familia lui să mă ierte!”

 

Culmea, înainte de această sesiune live pe Facebook, Piticu se comporta ca o fiară dezlănţuită, din spatele telefonului. El i-a trimis lui Argintaru mai multe mesaje în care înjura ca la uşa cortului, făcând trimiteri chiar şi la copiii acestuia. „Lasă, că îţi arată Mihăiţă Piticu şmecherie!”, afirma manelistul, în unul dintre mesajele trimise lui Argintaru, căruia îi vine până la buric. Referitor la scandalul de la care a plecat totul, Romeu Argintaru a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS: „Mihăiţă Piticu era invitat la botez, nu era angajat ca să cânte. Era rupt de beat şi s-a urcat pe scenă, ca să se dea în spectacol. Lui Adi Minune nu i-a plăcut faza. I-am rugat pe lăutari să oprească muzica şi i-am luat microfonul din mână. I-am explicat că este prea beat şi că se uită lumea la el, apoi l-am dat jos de pe scenă. Piticu nu este om să dai în el... Eu am 1,80 m şi 100 de kile, dacă îi dădeam un bobârnac, la al doilea era absent...”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest