VIDEO / Răsturnare de situaţie în cazul mamei "copiilor zăpezii"! Roxana Crudu a făcut videochat

+2 click pentru
galerie

Roxana Crudu a făcut videochat © Captură video

Răsturnare de situaţie în viaţa Roxanei! Mama cu 4 copii, care risca, în orice clipă, să îngheţe, pe drumuri. Explodează bomba în povestea frumoasei mămici! 

Citeşte şi - Mamă eroină, în lacrimi! Drama copiilor daţi afară din casă în mijlocul iernii

Roxana Crudu şi copiii au ajuns într-un centru pentru mamei şi copii, însă acolo pot sta doar şase luni, în tot acest timp sperând că vor primi o casă din parte autorităţilor. 

"Deocamdată stăm într-un centru pentru mamei şi copii. Suntem foarte bine. Vreau să vă mulţumesc că ne-aţi adus zâmbetele pe buze. Viaţa noastră s-a schimbat foarte mult. Suntem foarte fericiţi. Sunt foarte mulţi oameni care au reacţionat la strigătul nostru. Copiii merg la şcoală, totul este în regulă, este foarte bine. În sfârşit avem acea locuinţă, avem căldură, sunt foarte fericiţi", a declarat Roxana Crudu la Acces Direct

După ce Roxana Crudu a făcut aceste dezvăluiri, tatăl copiilor a decis să arunce cu acuzaţii. 

"Este adevărat că din 7 ianuarie nu mi-am mai văzut copiii. De când a apărut ea la emisiune, două zile nu am fost la serviciu, nu am ieşit din casă. Niciodată nu m-am simţit ameninţat de lucrurile astea. Eu lucrez în transport persoane. Mama s-a ocupat de ei într-o oarecare măsură. Copiii au stat şi la mine. Când mă întorceam din cursă ei rămâneau la mine şi ea pleca. Ei au fost şi într-o grădiniţă", a declarat soţul Roxanei Crudu, Petru.

"Dacă eu am făcut videochat mi-am asumat lucru ăsta şi mi-l asum. Eu acum nu am niciun fel de jenă să spun lucrul ăsta. Eu am fost plecată în chirie şase luni de zile. Acolo copiii au mâncat, s-au jucat, au avut o viaţă normală. Nu am făcut alte lucrui josnice care să mă facă să pun capul în pământ", a răspuns Roxana Crudu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro