VIDEO / Mamă eroină, în lacrimi! Drama copiilor daţi afară din casă în mijlocul iernii

Roxana şi copiii © Captură video

Daţi afară din casă, de propriul tată! Este povestea tristă a patru frăţiori, care au ajuns să locuiască pe unde apucă. Să-şi care bagajele dintr-un loc, în altul, în plină iarnă şi să rişte, în orice clipă, să îngheţe sub cerul liber. Asta, în timp ce tatăl lor s-ar distra cu o altă femeia, acuză mama celor mici, o tânără de 27 de ani.

E iarnă, e frig, însă râsetele copiilor parcă îţi încălzesc sufletul. O fetiţă ne face cu mâna! Ne atrage atenţia şi ne apropiem de ea! Cu o voce coborâtă parcă din ceruri ne zice numele ei. O cheamă Medeea şi ochii săi, de-o frumuseţe rară, ar spune multe. Însă fetiţa preferă să ne... cânte. Zâmbeşte, se uită la noi fix şi începe timid.

"Situaţia şi faptul că nu am avut niciodată o casă, m-a făcut să mă las călcată în picioare, să fiu batjocorită. Am fost scuipată în faţă! Am rămas cu scuipatul în faţă. Da, da. Nu o dată. Şi mama mea a fost martoră. Şi nu m-a lovit doar pe mine, şi pe mama mea. Mama mea are certificat medico- legal. Am fost luată de gât şi dată afară ca pe un câine", a spus Roxana Crudu pentru Acces Direct.

Roxana Crudu îşi doreşte doar un loc al ei, acolo unde să poată să îşi crească copiii fără să fie jignită şi bătută. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro