VIDEO / Război în lumea interlopă! Cine îl vânează pe liderul grupării Sportivilor!

+4 click pentru
galerie

Un nou război stă să izbucnească în lumea interlopă, după ce liderul clanului Sportivilor a fost contestat de un interlop care i-a transmis, public, mesaje umilitoare. Gestul bărbatului nu a rămas fără urmări, iar “sportivii” au strâns rândurile și se pregătesc de luptă.

Mircea Nebunu și frații săi au dat în clocot după ce Alexandru Stoica (foto jos), un tânăr plecat în SUA, care se recomandă drept un interlop influent, a postat pe internet mai multe mesaje prin care îl jignește grav pe liderul clanului Sportivilor.

Stoica îi spune lui Mircea Nebunu că nu este respectat ca “șmecher” și drept dovadă are “interzis” în patru cluburi din București, unde, dacă ar încerca să intre, ar fi bătut de oamenii de ordine care îl au pe liderul intrelop din Berceni pe lista neagră.

Pentru a răsuci și mai tare cuțitul în rană, bărbatul, care i se adresează batjocoritor, face o comparație cu dușmanul de moarte al lui Mircea Nebunu, celebrul Nuțu Cămătaru. Alexandru Stoica spune că, în timp ce liderul interlop din Berceni este nevoit să petreacă numai în cârciumi de cartier, rivalul său este respectat de toată lumea.

În plus, tânărul i-a transmis lui Mircea Nebunu că îl poate bate oricând dorește, iar pentru acest lucru nici măcar nu este nevoie să vină personal. În replică, Vali Nebunu (foto sus), fratele lui Mircea, a postat pe internet un mesaj în care îi transmite acestuia că “vrea să pară ce nu este” şi că ar fi luat câteva sute de euro pentru acest mesaj, de la un dușman. “Te-ai nenorocit pentru 300 de euro”, i-a transmis Vali Nebunu, care i-a cerut să-și ia angajamentul că, în cazul în care o să fie bătut crunt, nu se va duce la Poliție să facă reclamație.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro