VIDEO / Scandal cu pistoale într-o comunitate de romi din Suceava! Un comerciant italian a încercat să-și recupereze datoria cu forța

VIDEO / Scandal cu pistoale într-o comunitate de romi din Suceava! Un comerciant italian a încercat să-și recupereze datoria cu forța © captura video

Un scandal uriaș provocat de o datorie infimă a pus pe jar autoritățile din Suceava. Un italian a venit să își recupereze banii amenințând cu pistolul.

Totul s-a întâmplat în comuna suceveană Mitocu Dragomirnei, într-un cartier de romi, unde un cetățean italian a venit să își recupereze datoria înarmat cu un pistol.

Bărbatul de origine italiană deține un magazin în localitate, de unde mai mulți cetățeni cumpără produse pe datorie. Unul dintre localnici, însă, a refuzat să își achite datoria de doar 100 de lei. 

Italianul a vrut să își recupereze banii, însă nu cu frumosul, ci cu pistolul, astfel că până la un scandal în toată regula a mai fost doar un pas.

„În urma cercetărilor, a rezultat că un localnic în vârstă de 35 de ani s-a deplasat la magazinul deținut de cetățeanul italian. Între cei doi a izbucnit un conflict, bărbatul de 35 de ani achiziționând anterior de la magazin produse de 100 de lei, pe datorie. Italianul i-a cerut datoria, dar bărbatul de 35 de ani i-a spus că pleacă la alt magazin și nu îi dă nimic. A fost momentul în care bărbatul de 49 de ani, italianul, s-a urcat la volan și a plecat în urmărirea cetățeanului rom, care se deplasa cu o căruță. Bărbatul de 35 de ani s-a adăpostit în zona în care locuiește, cerând ajutor. Atunci au început apelurile la 112, care au alertat poliția”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene Suceava, pentru Monitorul de Suceava.

Italianul cu pistol, băut la momentul scandalului

Ulterior, s-a aflat că italianul era băut când s-a urcat la volan, etilotestul arătând prezența a 0,49 de miligrame per litru de alcool pur în aerul respirat.

Inițial, s-a deschis dora penal pentru amenințare, conducere sub influența băuturilor alcoolice și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, însă s-a demonstrat că poseda certificat de port armă, după cum a ami precizat comusarul Epureanu.

Italianul va răspunde în fața legii pentru faptele sale, fiind reținut de către polițiștii ajungi la locul scandalului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro