VIDEO / Scene șocante în Capitală! Polițist filmat în timp ce lovește cu bestialitate o persoană, cu piciorul, în plină stradă

VIDEO / Scene șocante în Capitală! Polițist filmat în timp ce lovește cu bestialitate o persoană, cu piciorul, în plină stradă © Captură Video Facebook

Scene incredibile în București! Un polițist a fost filmat într-o ipostază revoltătoare. În imagini, omul legii lovește fără urmă de milă o persoană, cu piciorul, în plină stradă.  

Imaginile șocante au fost filmate luni dimineață, în jurul orei patru. Scenele de violență au avut loc în intersecția de la Dristor. 

Aceste imagini au ajuns în atenția oamenilor după ce au devenit virale pe rețelele de socializare. O tânără a postat pe contul său de Facebook două videoclipuri în care un polițist lovește cu brutalitate, cu piciorul, o persoană. În timp ce se afla pe trotuar, omul legii este violent cu victima, fără să țină cont de nimic. Polițistul îi aplică mai multe lovituri, în mod repetat și cu putere.

 Și asta nu e tot! În al doilea clip video postat în mediul virtual se poate vedea și un copil. Acesta este tras cu forța de haine și împins de un agent. În același timp, în apropiere, celălalt polițist continuă să lovească cu piciorul persoana respectivă. 

În prezent, autoritățile nu au reacționat deocamdată legat de aceste imagini apărute în spațiul virtual.

Poliţist din Galați, filmat în stare de ebrietate

Un polițist riscă să fie dat afară după ce a fost filmat în stare de ebrietate. Acesta nu mai reușește să-și țină echilibrul și cade pe jos, fără să fie capabil să articuleze măcar un cuvânt.

În cadrul imaginilor filmate de un șofer se poate vedea cum polițistul nu mai poate să rămână în picioare din cauza cosumului de alcool. Acesta este ajutat de unul dintre colegi pentru a-și menține echilibrul. Starea de ebrietate este atât de avansată, încât nici măcar nu poate să scoată un cuvânt pe gură.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro