VIDEO / Un șofer român de TIR s-a vindecat de coronavirus! Când a părăsit Terapia Intensivă, toți medicii l-au aplaudat

VIDEO / Un șofer român de TIR s-a vindecat de coronavirus! Când a părăsit Terapia Intensivă, toți medicii l-au aplaudat © captură video

Clipe emoționante pentru un șofer român de TIR! Bărbatul infectat cu coronavirus a fost salvat de către medici. Când a părăsit secția de Terapie Intensivă, tot personalul l-a aplaudat! 

Coronavirus a reușit să distrugă și ultima speranță din oameni. Bilanțul celor infectați, dar și al deceselor este într-o continuă creștere, populația împuținându-se pe zi ce trece. Cu toate acestea, venim și cu câteva vești bune, care ne mai ridică moralul căzut la pământ!

”Serviciile de Terapie Intensivă sunt principalul exponent al luptei împotriva coronavirusului"

Este vorba despre un șofer român de TIR din Spania, mai exact, primul pacient confirmat cu coronavirus din statul spaniol. În vârstă de 43 de ani, Daniel, pe numele lui, a călătorit la Madrid pe data de 22 februarie, pentru a petrece timp cu familia. Starea de sănătate s-a înrăutățit treptat, pe data de 1 martie ajungând de urgență la spital. 

Timp de patru zile a așteptat rezultatele medicilor, iar în cele din urmă, s-a adeverit. Era infectat cu coronavirus. Problema cea mai mare a fost că și-a contaminat și familia, soția, fiul de 15 ani și nepoata de 27 de ani. 

Starea bărbatului s-a intensificat, mai ales că avea câteva probleme cardiace, în cele din urmă ajungând la secția de Terapie Intensivă în stare critică. După mai bine de trei săptămâni sub supravegherea atentă a medicilor, Daniel s-a vindecat și a fost mutat în altă secție a spitalului pentru alte investigații. 

Tot personalul spitalului l-a aplaudat

Cel mai emoționant moment a fost cel în care românul a fost scos de la Terapie Intensivă. Tot personalul spitalului l-a aplaudat, iar el, în semn de recunoștință, a ridicat brațul celor care s-au luptat pentru a-i salva viața. 

"Suntem foarte fericiți, mândri, serviciile de terapie intensivă sunt principalul exponent al luptei împotriva coronavirusului.", susține șefa serviciului, Dolores Vila. De asemenea, medicul a explicat că starea în care a ajuns Daniel era una critică, însă ce era mai rău a trecut.

”El a plecat de la noi într-o stare excelentă.", a transmis șeful UCI. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro