VIDEO / Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de un taximetrist în plină stradă. Băiatul a fost lăsat să zacă inconştient

VIDEO / Un tânăr a fost bătut cu bestialitate de un taximetrist în plină stradă. Băiatul a fost lăsat să zacă inconştient © Captură Video YouTube

Scene de groază în Capitală! Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost bătut crunt de un taximetrist care l-a lovit fără milă. Băiatul a fost lăsat apoi inconştient pe stradă.

Actele de violenţă ar fi avut loc în urmă cu câteva zile. Acestea au fost filmate cu ajutorul unui telefon mobil de către un martor. Videoclipul a şocat întreaga ţară atunci când acesta a fost postat pe reţelele de socializare. 

Pe imaginile surprinse de telefonul mobil se poate vedea cum taximetristul înjură victima şi o ţine de gât. Acesta a fost doar începutul calvarului. Agresorul, care avea pantalonii în vine, începe să-i aplice mai multe lovituri puternice de pumn. În momentul în care decide să-l lase, trântindu-l cu capul de stradă, tânărul de 23 de ani rămâne inconştient pe asfalt. 

În tot acest timp, o femeie a asistat la  bătaia cruntă, strigând către taximetrist să se oprească. Femeia l-a ameninţat pe agresor că îi va lua numărul şi că îl va da pe mâna oamenilor legii. Fără să-i pese de spusele acesteia, taximetrisul s-a urcat în maşină şi a plecat.

În urma acestui caz, Poliţia din Bucureşti au demarat nişte verificări după ce videoclipul a ajuns pe Facebook.

Conform unor surse, victima a fost dusă la spitalul "Sfântul Ioan" din Bucureşti şi din fericire viaţa sa este în afara oricărui pericol. Scenele de violenţă ar fi avut loc în noaptea de 29 spre 30 decembrie 2019.

Tânărul nu a depus plângere împotriva taximetristului

În ciuda celor întâmplate, băiatul nu a depus plângere la Poliţie împotriva celui care l-a agresat. De aceea, taximetristul nu este căutat de oamenii legii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro