VIDEO / Victor Slav, filmat în timp ce flirta cu o bombă sexy care apare zilnic la TV! L-a făcut să roşească

+3 click pentru
galerie

Considerat unul dintre cei mai râvniţi burlaci de pe plaiuri mioritice, Victor Slav ştie să facă o femeie să se simtă bine şi nu ratează nicio ocazie de a flirta cu bombele sexy.

Aşa s-a întâmplat şi în urmă cu două seri, când Victor Slav a întâlnit-o la un eveniment public pe Ramona Olaru, asistenta de la "Prietenii de la 11". Fascinat de frumuseţea Ramonei, Victor s-a fâstâcit precum un puştan aflat la prima întâlnire şi s-a înroşit la faţă, semn că emoţiile i-au dat mari bătăi de cap în timpul conversaţiei.

A sorbit o gură de şampanie, apoi a pornit la atac: s-a postat aproape de frumoasa asistentă TV şi a început să-i zâmbească larg, "bombardând-o" cu glumiţe. Iar Ramona părea că radiază de fericire, semn că se simţea extrem de bine în prezenţa lui Victor.

VIDEO

Recent, după despărţirea de Bianca Drăguşanu, Victor Slav a dezvăluit care este secretul fericirii. Slav a explicat că cele mai importante lucruri în viaţă sunt: să fii alături de cei dragi şi să îţi placă ceea ce faci. "Fericirea înseamnă când dimineaţa vrei la muncă, iar seara vrei acasă", este mesajul transmis de Victor Slav, din care reiese pofta de muncă pe care o are, dar şi dorinţa de a-şi petrece serile în sânul familiei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm şi pe Facebook! Avem şi Instagram!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro