Viorel şi soţia-vulpiţă, momente romantice în jacuzzi. Şi-au şoptit cuvinte dulci şi s-au împăcat. ''Fără tine nu pot să trăiesc''

+3 click pentru
galerie

Viorel şi soţia-vulpiţă, momente romantice în jacuzzi. Şi-au şoptit cuvinte dulci şi s-au împăcat. ''Fără tine nu pot să trăiesc'' © Captură

Chiar dacă a recunoscut că a călcat strâmb, Veronica, soţia-vulpiţă, a fost iertată de Viorel. Ba chiar cei doi vor să se întoarcă de mână acasă, acolo unde îşi doresc să înceapă o viaţă nouă.

Şi pentru că toată săptămâna a fost una grea pentru ei, echipa emisunii Acces Direct a decis să le facă o surpriză şi să-i ducă pe Veronica şi pe Viorel la jacuzzi.

Mai îndrăgostiţi ca niciodată, Veronica şi Viorel s-au distrat de minune, în jacuzzi! Dacă ieri cei doi soţi erau hotărâţi să divorţeze, azi soţia-vulpiţă şi Viorel şi-au declarat iubire... veşnică.

''Îl iubesc. Vreau să rămân în continuare cu el'', a spus Veronica hotărâtă. Nici Viorel nu se lasă mai prejos şi i-a declarat dragostea sa nemărginită femeii care l-a făcut tată.

În plus, spune Viorel, speră ca de acum înainte soţia lui să nu mai calce strâmb, mai ales că el a şters totul cu buretele, iertându-şi soţia pentru că l-a înşelat şi pentru că l-a minţit.

''Vreau să fiu alături de Veronica până la adânci bătrâneţi, că avem un copil împreună. Să nu se mai bage nimeni peste noi. Să ne lase în pace. E soţia mea. Am luat-o de când era prea tânără şi acum vreau să merg cu ea până unde se poate, până când murim. Am iertat pentru tot ce a făcut ea. S-a şters totul cu buretele. Poate dă Dumnezeu să nu mai greşească în viaţa ei niciodată. Vreau să cresc copilul împreună cu ea, că copilul e inima noastră'', a spus Viorel la Acces Direct.

Veronica şi Viorel au sărbătorit împăcarea într-un cadru romantic. Ba chiar au ciocnit şi un pahar de şampanie fără alcool. Cei doi soţi s-au îmbrăţişat, s-au sărutat şi şi-au spus cuvinte frumoase unul celuilalt. ''Te iubesc din tot sufletul. Fără tine nu pot să trăiesc'', i-a spus Viorel soţiei sale Veronica.

Viorel este mai îndrăgostit ca niciodată de soţia sa. De altfel, bărbatul a recunoscut la ''Acces Direct'' că până să se căsătorească cu Veronica nu s-a mai iubit decât cu o singură femeie.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro