Cenuşăreasa Dăncilă. Viorica a fost la un pas să cadă pe scări şi a rămas fără un pantof / VIDEO

Cenuşăreasa Dăncilă. Viorica a fost la un pas să cadă pe scări şi a rămas fără un pantof / VIDEO © captură Observator

Viorica Dăncilă a avut parte de o vizită plină de peripeţii la secţia de maternitate a Spitalului Judeţean Oradea. "Cireaşa de pe tort" a fost, de departe, momentul în care a rămas fără un pantof, în timp ce cobora scările. 

Viorica Dăncilă a fost aproape să cadă pe scări, la maternitatea din Oradea. În timpul vizitei, când cobora scările alături de mai multe persoane, premierul s-a împiedicat şi, noroc că s-a sprijinit de o jurnalistă. Altfel, s-ar fi prăbuşit pe scări. Pantoful s-a agăţat într-o stinghie din aluminiu, iar Viorica Dăncilă a rămas fără el pentru câteva secunde. Totul a fost filmat. 

Înainte de acest episod, un alt incident a făcut din vizita la maternitatea din Oradea un eveniment de neuitat. Viorica Dăncilă a fost nevoită să urce şi să coboare pe scări pentru că, anterior, liftul în care urcase cu alţi oficiali s-a blocat de două ori. 

Liftul s-a blocat de două ori

Încă de la începutul vizitei, premierul a avut parte de peripeţii. Viorica Dăncilă, alături de staff, bodyguarzi şi câţiva jurnalişti s-au urcat în două lifturi. Voiau să ajungă la etajul doi, pentru a vizita un bloc operator. Doar că, persoanele venite în vizită s-au blocat de două ori şi au ajuns să urce etajele pe scări, potrivit bihon.ro.

După vizită, când cobora ultimele trepte, din cauza stinghiei de aluminiu care de obicei se lipeşte pe treptele cu gresie, i-a zburat pantoful! Premierul Viorica Dăncilă s-a spirijin de o jurnalistă din Oradea şi astfel, a fost evitat un incident mult mai grav. 


facebook whatsapp twitter pinterest