Vrei să ieși la terasă de la 1 iunie!? Va trebui să respecți niște reguli clare!

Vrei să ieși la terasă de la 1 iunie!? Va trebui să respecți niște reguli clare! © arhiva

Românii așteaptă cu sufletul la gură să se poate bucura așa cum trebuie de vremea de afară și să poată din nou să petreacă cu prietenii la terese, însă în acest an se va întâmpla cu totul diferit. Iată ce reguli trebuie să respecți începând cu 1 iunie! 

Starea de urgență s-a încheiat, însă asta nu înseamnă că românii vor putea să meargă din nou la terasele restaurantelor așa cum o făceau până în acest an. Aceștia vor mai avea de așteptat câteva zile, iar începând cu data de 1 iunie vor exista reguli stricte la fiecare tereasă pentru a se evita riscul infectării!

De fiecare dată când vei ajunge în incinta terasei, o să ți se ia temperatura, însa asta nu e tot. Vei fi obligat să te dezinfectezi pe mâini, dar să faci asta și cu încățămintea pe care o porți la aparatele speciale care vor fi puse spre dispoziție. 

Mai mult, întâlnirile nu vor putea fi numeroase, ci este voie ca la o singură masă să fie doar opt persoane, iar masa va fi poziționată la o distanță considerabilă una față de cealaltă, astfel încât să nu existe riscul de a sta prea apropiat de persoane necunosute! 

Industria HoReCa este puternic afectată de criza coronavirusului, însă iată că a mai rămas foarte puțin până când își vor putea redeschide activitatea, ce-i drept diferit față de cum o făceau până acum, însă este un pas spre mai bine! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro