Vrei să te întâlnești cu Vulpița? Iată unde o poți vedea, duminică seară, pe soția lui Viorel

+2 click pentru
galerie

Veronica și Viorel, cei doi soți din Vaslui, au devenit personaje principale în emisiunea Acces Direct, unde au venit să-și spună povestea. Dacă, inițial, Veronica a acuzat că a fost violată, ulterior, s-a aflat că tânăra de 22 de ani nu a făcut decât să mintă.

Ușor-ușor, au ieșit la iveală mai multe lucruri despre ea, astfel că cazul soților Stegaru a ajuns să fie de interes public. Telespectatorii sunt mereu cu ochii pe Acces Direct și vor să știe cum evoluează lucrurile în cazul celor doi, mai ales că, în ultimul timp, și-a făcut apariția și Marian, fostul amant al Vulpiței, care vrea să o cucerească.

Săptămâna ce tocmai se încheie a fost una dificilă pentru Veronica, care a fost pusă în fața bărbatului căruia i-a dăruit un copil, dar și în fața celui cu care și-a înșelat soțul. Pentru că a trecut prin emoții mari, soția lui Viorel a decis ca duminică seară să iasă în oraș, acolo unde le dă întâlnire tututor celor care vor să o vadă în carne și oase.

Astfel, cei care vor să o cunoască pe Veronica, dar și pe soțul ei, trebuie să știe că aceasta se va afla într-un celebru club din București, acolo unde aceasta a mai fost în urmă cu câteva săptămâni.

''Nu uitați! Ne vedem mâine la club în București! Abia aștept să ne vedem ❤️❤️😘'', este mesajul postat pe contul său de Instagram.

Vulpița visează să devină dansatoare

Veronica se declară o fată plină de viață, căreia îi place foarte mult să danseze. De altfel, echipa ''Acces Direct'' i-a oferit și o surpriză, iar în urmă cu câteva săptămâni, aceasta a mers în studio la Tzancă Uraganul, acolo unde a dat câteva probe. Se pare că mișcările ei au convins, pentru că Vulpița chiar primise o propunere de a deveni dansatoare, în timp ce soțul ei i-ar fi devenit, evident, manager.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro