Vulpiţa, cerută în căsătorie, din nou, de Viorel. Cum a răspuns în faţa unei ţări întregi / VIDEO

Vulpiţa, cerută în căsătorie, din nou, de Viorel. Cum a răspuns în faţa unei ţări întregi / VIDEO © Captură

După ce amantul Marian i-a făcut o ditamai surpriza, în direct, Viorel nu s-a lăsat mai prejos şi a vrut să o surprindă pe Vulpiţă cu un gest care să-l întreacă pe cel al lui Marian.

Iniţial, când a intrat în platoul emisiunii, Vulpiţa a mers însoţită de Marian, precizând că Viorel a rămas în culise şi că este supărat în urma conflictului avut, joi seară, cu socrul său.

Ei bine, după câteva minute bune, toată lumea a înţeles care a fost motivul pentru care Viorel şi-a pus soţia pe jar. Acesta a avut nevoie de timp să se pregătească pentru că a pus la cale o surpriză de zile mari pentru soţia sa.

Viorel i-a adus un buchet de flori, dar şi, atenţie, un inel. Viorel şi-a cerut soţia încă o dată în căsătorie, semn că este mai convins ca niciodată că vrea să-şi petreacă restul zilelor alături de ea.

''Veronica, pentru a doua oară te cer de soţie. Dacă vrei'', a spus Viorel la ''Acces Direct''. Răspunsul primit de la Veronica a fost, evident, afirmativ. ''Da'', a spus Vulpiţa, care era în al nouălea cer.

Vulpiţa a anunţat că este însărcinată

Veronica a luat pe toată lumea prin suprindere şi a anunţat că este însărcinată. Tânăra a precizat că a făcut un test de sarcină, care a ieşit pozitiv.

''Sunt gravidă cu Viorel. Am făcut un test de sarcină, aştept al doilea copil cu Viorel. Eu îl cresc. Iau şi fata şi cresc şi al doilea copil. Viorel ştie şi a spus că mergem înainte şi îl creştem'', a spus Veronica.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro