Vulpiţa a ales. Amantul Marian sau soţul Viorel? Cu cine vrea să-şi continue viaţa? / VIDEO

Vulpiţa a ales. Amantul Marian sau soţul Viorel? Cu cine vrea să-şi continue viaţa? © Captură

Emisiunea ''Acces Direct'' de ieri a fost una plină de surprize. Gestul făcut de Veronica a lăsat pe toată lumea mască! Vă aduceţi aminte momentul în care Veronica l-a luat în braţe pe Marian, chiar sub ochii soţului? Ei bine, la finalul emisiunii, Veronica a anunţat că astăzi le va da un răspuns celor doi bărbaţi. Va rămâne cu soţul ei sau va alege să meargă cu fostul iubit? 

Vulpiţa i-a căutat privirea, iar Marian i-a făcut complimente. În plus, atunci când Viorel nici măcar nu bănuia, Veronica a acceptat florile de la fostul iubit! De asemenea, la finalul emisiunii de joi, tatăl Veronicăi a intervenit şi a avut un dialog destul de dur cu ginerele său.

Acesta l-a acuzat că ascunde banii de fiica sa şi că nu este corect faţă de aceasta. Ba chiar mai mult decât atât, tatăl Vulpiţei a precizat că i-ar plăcea mai mult ca fata lui să-l accepte pe Marian decât să continue cu Viorel.

În urma discuţiilor, Veronica a anunţat că astăzi va spune pe care dintre cei doi îi alege. Ei bine, după o noapte întreagă de gândire, Vulpiţa a decis că vrea să continue alături de soţul ei, bărbatul care îi este alături de cinci ani.

''În niciun caz nu merg cu Marian. Eu nu-l ascult pe tata. Eu nu vreau cu Marian'', a spus Veronica. Vestea primită din partea Vulpiţei l-a dezamăgit foarte tare pe Marian, care spera ca Veronica să-i acorde o şansă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro