Marian, surpriză romantică pentru Vulpiţă. După ce ieri i-a declarat iubirea, astăzi a întâmpinat-o cu un buchet de trandafiri / VIDEO

Marian, surpriză romantică pentru Vulpiţă. După ce ieri i-a declarat iubirea, astăzi a întâmpinat-o cu un buchet de trandafiri / VIDEO © Captură

După ce în emisiunea de miercuri a surprins pe toată lumea, mărturisind că este îndrăgostit de Vulpiţă, astăzi, Marian a decis să-i facă o surpriză şi să vină în platoul ''Acces Direct''.

Aici, tânărul i-a adus Veronicăi şi un buchet de trandafiri, semn că vrea să-i arate că este foarte importantă pentru el. În cazul în care vă aşteptaţi ca Veronica să fie fericită că are parte de atenţia a doi bărbaţi, ei bine, nici pe departe.

Vulpiţa nu a vrut să primească buchetul de flori de la fostul amant şi chiar s-a simţit jignită de faptul că Marian a îndrăznit să-i aducă un astfel de cadou.

''Nu vreau să-l văd în faţa ochilor. Puteţi să le luaţi de aici?'', a spus Veronica la ''Acces Direct'', după ce a primit flori din partea bărbatului cu care şi-a înşelat soţul.

Întrebat dacă este îndrăgostit de Vulpiţă, Marian a precizat că ''se poate spune şi aşa'', mărturisind că scopul său este acela de a-i oferi afecţiune Veronicăi, lucru pe care nu-l primeşte din partea soţului său.

''Eu am simţit ceva pentru Veronica la început. Acum, după ce am văzut cum se comportă Viorel cu ea, din lipsă de afecţiune, ea a profitat să caute în altă parte. Ea mi-a spus că nu se înţelege cu Viorel. Prima dată nu i-am dat dreptate, dar acum când am văzut cum se comportă Viorel cu ea'', a spus Marian.

La rândul său, Viorel nu a părut afectat de gestul făcut de Marian, ci chiar s-a amuzat în momentul în care soţia sa a primit flori de la ...amant.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro