Vulpița e în pragul unei crize de nervi! Bărbații din viața Veronicăi, într-un război fără precendent

Vulpița e în pragul unei crize de nervi! Bărbații din viața Veronicăi, într-un război fără precendent © captura video

Războiul din triunghiul şocant Veronica-Viorel-Marian e departe de final. În cuplul Veronica-Viorel au tot fost momente tensionate, însă neliniștit este și cealaltă parte din acest triunghi amoros: amantul Marian. Astăzi Viorel a mers şi el să facă testul poligraf, în urma căruia se vor afla detalii neştiute. 

"Da, Marian m-a căutat. Nu știu ce voia, dar încerc să îmi controlez furia. A fost foarte bine la detector.", a spus Viorel. 

"Pur și simplu abia aștept să se termine tot acest circ. Nu știu ce urmăresc acești doi oameni. Vreau să depun o plângere la Poliție, s-a văzut de la început că acuzațiile nu au fost adevărate. Cred că o bate, de aceea am insistat să meargă la detectorul de minciuni (n.r. Viorel). Voiam să vorbesc cu el față în față, în platou m-a amenințat. E un altfel de om, voiam să văd ce vrea cu acest circ.", a spus și amantul Marian

Veronica este îngrijorată pentru viața soțului ei. Întâlnirea pe care Marian a dorit să o aibă cu Viorel a băgat-o în sperieți. Pe de altă parte, soția Vulpiță se bucură că Viorel a acceptat să meargă la testul poligraf, pentru că astfel că afla răspunsul la o serie de întrebări pe care nu a avut curajul să le adreseze, pe parcursul celor cinci ani de când sunt împreună.

"Nu știu ce a avut în cap, a vrut să vadă la ce hotel stăm. Să vedem, să aflăm împreună cine minte, vom afla împreună adevărul. Viorel m-a bătut de două ori.", a mărturisit Vulpița


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro