Vulpiţa şi soţul, cină romantică în platoul ''Acces Direct''. Viorel i-a compus chiar şi o poezie soţiei sale / VIDEO

Vulpiţa şi soţul, cină romantică în platoul ''Acces Direct''. Viorel i-a compus chiar şi o poezie soţiei sale / VIDEO © Captură

A fost o seară specială pentru Vulpiţă şi pentru Viorel, care au avut parte de momente de neuitat în platoul Acces Direct. Surprizele au fost la tot pasul, iar cei doi soţi au reuşit să se relaxeze şi să se bucure de absolut tot ce le-a fost oferit.

Vulpiţa şi Viorel au luat chiar şi cina în platoul emisiunii, cină pregătită special de Dima. Simpaticul artist le-a gătit celor doi sushi. Trebuie să recunoaştem că cea mai impresionată a fost Veronica, care nu mai consumase niciodată aşa ceva.

În plus, Mirela Vaida i-a luat imediat la întrebări pe cei doi, curioasă fiind de felul în care petreceau în satul natal Ziua Îndrăgostiţilor. Viorel a povestit că obişnuiau să facă un grătar, în timp ce Veronica a adăugat că le plăcea mult să petreacă timp unul în compania celuilalt.

''Noi, la Blăgeşti de Ziua Îndragostiţilor făceam un grătar când aveam timp'', a spus Viorel. ''Stăteam împreună, dar nu mi-a făcut niciun compliment'', a spus Vulpiţa.

Viorel, poezie specială pentru Vulpiţă

Dar, ce să vedeţi, Veronica a mai avut parte de o mega surpriză, asta pentru că soţul ei i-a compus şi o poezie extrem de emoţionantă, în care îşi exprimă iubirea pentru cea care îi este nevastă.

''Ne-am cunoscut întâmplator/ Tu tinerică, eu fecior/ Dar Cupidon ne-a aşteptat şi repdepe ne-am cununat/ Părinţii tăi nu m-au vrut, dar eu te-am luat la mine acasă şi te-am făcut a mea mireasă/ Iar astăzi dacă mă iubeşti, stăm cuminţi la Bucureşti'', este poezia scrisă de Viorel soţiei sale.

Şi pentru ca seara să fie completă, în platoul emisiunii a fost invitat şi Mihai Trăistariu, care i-a cântat Vulpiţei celebra melodie ''Cât de frumoasă eşti''.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro