Gata, s-a aflat cine minte! Amantul Marian a fost supus unui nou test poligraf! Avem rezultatul / VIDEO

Gata, s-a aflat cine minte! Amantul Marian a fost supus unui nou test poligraf! Avem rezultatul / VIDEO © Captură

Povestea extrem de încâlcită dintre Marian, Vulpiţa şi Viorel merge mai departe, iar astăzi au fost făcute publice şi rezultatele celui de-al doilea test poligraf făcut de amantul Veronicăi.

După ce zile la rândul s-a contrazis cu Vulpiţa cu privire la numărul întâlnilor pe care le-au avut, astăzi, tânărul a fost supus unui nou test la detectorul de minciuni. Acolo a primit mai multe întrebări despre Vulpiţă, la care tânărul a răspuns cu toată sinceritatea.

Astfel, întrebat fiind dacă Veronica s-a plâns la el că are greţuri, după ce au întreţinut relaţii intime, acesta a răspuns afirmativ. Tot afirmativ a răspuns şi când a fost întrebat dacă s-a întâlnit de mai multe ori cu Veronica la hotelul din Bârlad. Deşi ea a spus că doar o dată, Marian a contrazis-o, iar testul i-a dat lui dreptate. De asemenea, alte două întrebări la care Marian a trebuit să răspundă au fost cele legate de perioada în care s-a întâlnit cu Veronica.

Marian a precizat că nu s-a văzut cu aceasta nici în luna decembrie 2016, nici un an mai târziu. În urma răspunsurilor oferite, testul a arătat că Marian a spus adevărul, în timp ce Vulpiţa... a cam minţit din nou.

Viorel vrea să-l supună la un alt test pe Marian

După ce tânărul a precizat că ia în calcul varianta ca chiar el să fie tatăl fetiţei Veronicăi, Viorel vrea să-i ''aplice'' acestuia o serie de întrebări, de pe urma cărora vrea să afle dacă Marian este tatăl fiicei sale.

Astfel, Viorel spune că dacă Marian ştie cum se numeşte doctorul cu care a născut Veronica, dacă ştie câte kilograme a avut micuţa la naştere, dar cunoaşte şi câţi centimetri a măsurat aceasta...clar Marian este tatăl fetiţei. În caz contrar, evident, nu este. Mirela Vaida s-a enervat în cele din urmă pe logica lui Viorel şi i-a explicat cu subiect şi predicat.. cum se fac copiii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro