Vulpiţo, ce părere ai? Narcisa Guţă îl ia la mişto pe Viorel. ''Eşti numărul 1 fără un sfert''

Vulpiţo, ce părere ai? Narcisa Guţă îl ia la mişto pe Viorel. ''Eşti numărul 1 fără un sfert'' © Facebook

Se pare că dintre ''fanii'' Veronicăi şi ai lui Viorel face parte şi celebra Narcisa Guţă. Fosta iubită a lui Nicolae Guţă a ţinut chiar să-i transmită un mesaj soţului Vulpiţei.

Numele lui Viorel şi al soţiei sale, numită de toată lumea Vulpiţă, se află pe buzele tuturor. Povestea celor doi a făcut înconjurul ţării şi a ajuns, bineînţeles, şi la urechile fostei iubite a lui Guţă, care a ţinut să facă mişto în stilul său caracteristic de Viorel.

Narcisa Guţă i-a transmis acestuia un mesaj pe reţelele sociale, spunându-i că este numărul unu... fără un sfert. 

''Mesaj pentru Viorel, numărul 1 fără un sfert. Auzi vorbă scurt şi pe doi, pentru limba română apasă tasta unu', Viorel nebunu', a spus Narcisa Guţă, pe reţelele sociale.

Povestea Vulpiţei şi a lui Viorel, de râsu'-plânsu'

Ceea ce trebuia să fie, iniţial, o poveste de viaţă care urma să-şi găsească rezolvare la Acces Direct s-a transformat într-o adevărată telenovelă. Veronica, o tânără de 22 de ani, mama unei fetiţe de doi ani, a venit la televizor pentru a-i acuza pe trei bărbaţi de viol. Dar, ce să vezi, violul nu a fost viol, iar Vulpiţa noastră a recunoscut că a cam fost cu voia ei. De aici şi până la noi dezvăluiri nu a fost decât un pas.

Povestea lor pare că se complică de la o zi la alta, iar astăzi noi informaţii au fost făcute publice chiar de către Marian, fostul iubit al Veronicăi. Tânărul bănuieşte că el ar fi de fapt tatăl fetiţei Vulpiţei, astfel că este dispus să facă chiar şi testul de paternitate pentru ca adevărul să iasă la lumină.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro