Vulpiţa, viaţă de star pentru o zi. Soţia lui Viorel, răsfăţată la sală, la shopping şi... într-o baie plină cu spumă / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Vulpiţa, viaţă de star pentru o zi. Soţia lui Viorel, răsfăţată la sală, la shopping şi... într-o baie plină cu spumă / VIDEO © Captură

Aventurile Veronicăi continuă într-un mare stil. Pentru că a vrut să vadă cum trăieşte o tânără din Capitală, Veronica a petrecut o zi de... răsfăţ. A început la sala de fitness, sub îndrumarea unui antrenor, apoi şi-a făcut tratament facial şi a probat haine de fiţe şi multe altele.

Emily, asistenta de la ''Acces Direct'' s-a gândit să îi ofere Vulpiţei o zi de răsfăţ şi distracţie în compania ei. Iar ziua lor a început, aşa cum se întâmplă în cazul multor tinere, cu o vizită la... sala de fitness. Că deh, era dorinţa Vulpiţei să mai slăbească puţin.

Şi cum Veronica nu mai fusese niciodată la sală, Emily i-a făcut cunoştinţă cu antrenorul Daniel. Un tânăr bine făcut, care să o iniţieze în tainele fitnessului pe Vulpiţa. Şi încet, încet Veronica a încercat toate exerciţiile de bază.

Dacă era obosită sau nu, doar ea ştie, cert e că Veronica nu s-a lăsat şi şi-a continuat antrenamentul. Primul pas a fost făcut, însă acum gata cu sportul. Noi provocări o aşteptau pe Vulpiţa. În timp ce îşi făcea liniştită ritualul de frumuseţe, într-o cadă plină de spumă şi înconjurată de lumânări, Veronica şi-a deschis sufletul.

Emily a avut grijă să îi facă toate tratamentele de frumuseţe Veronicăi, mai ceva ca la un spa de lux. Ei bine, după ce s-a ales cu o baie relaxantă, Vulpiţa a mers să îşi aleagă o ţinuta potrivită pentru o şedinţă foto. Ca între fete, Veronica şi Emily au vorbit despre haine, decolteuri şi multe altele... iar, într-un final, Veronica a ales ce i-a plăcut ei cel mai mult. 

După ce şi-a găsit ţinuta perfectă, Emily a machiat-o şi i-a aranjat frumos părul Veronicăi. Asta în timp ce a mai tras-o puţin de limbă de tânăra din Blăgeşti. Aranjate şi machiate, cele două au pornit spre şedinţa foto. Toată numai un zâmbet! Aşa a fost Vulpiţa, mai ales după ce a auzit cuvintele de laudă ale fotografului! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro