Vulpița este în război cu socrii! Mama lui Viorel iartă, dar Veronica este de neclintit / VIDEO

Vulpița este în război cu socrii! Mama lui Viorel iartă, dar Veronica este de neclintit © Acces Direct

Chiar dacă ar trebui să sărbătorească împreună, soții Stegaru nu se au prea bine cu părinții lui Viorel! În timp ce socrii spun că iartă tot și șterg totul cu buretele, soția-vulpiță rămâne fermă pe poziții: nu vrea să mai pună piciorul la Blăgești, nici măcar cu ocazia zilei de naștere a lui Dumitru, socrul ei!

Cu ocazia zilei tatălui, Viorel a trimis acasă un tort și un coș cu bucate, pentru fiica pe care nu a mai văzut-o de ceva timp. La o petrecere, chiar i-a făcut o dedicație părintelui său, iar acest lucru pare că i-a înduplecat pe părinți.

„Trebuia ea să se pună în genunchi acolo în platou, nu Viorel. Că nu era Viorel în cauză, dar eu îi iert să vină acasă. I-am mai chemat, asta e ultima dată. Nu îi mai chem de acum. O iert, să nu mai facă. Să fie față gospodină și de casă cum sunt eu. Să ia exemplu de la mine”, a spus Ilinca, mama lui Viorel.

Între timp, însă, Vulpița, care a fost fugărită cu foarfeca de socru, spune că nu vrea să mai audă de socrii ei și chiar a avut un mesaj acid ce a lăsat-o mută pe Mara Bănică!

„Ca să nu mă mai urască și să lase un pic mai moale clampa. Eu nu vreau să mai merg niciodată la Blăgești”, a povestit Vulpița, care a adăugat că știe că nu se mai întoarce niciodată acasă, dar că încă nu știe exact unde va locui de acum încolo.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro