Vulpiţa şi Viorel se apucă de afaceri. S-au decis! Ce vor să-şi deschisă în satul natal, pentru a face bani / VIDEO

Vulpiţa şi Viorel se apucă de afaceri. S-au decis! Ce vor să-şi deschisă în satul natal, pentru a face bani / VIDEO © Captură

Vizita soţilor Stegaru la Palatul Parlamentului nu a fost zadarnică. Prezenţa lor la şedinţa comisiei parlamentare pentru agricultură a fost urmată de o discuţie cu preşedintele comisiei. Ce program le-a fost propus Veronicăi şi lui Viorel Stegaru, aflaţi în continuare.

Imediat după terminarea şedinţei comisiei pentru agricultură, Veronica şi Viorel Stegaru au dorit să se consulte cu preşedintele comisiei, Alexandru Stănescu, cu privire la viitoarea lor... activitate.

Viorel are un lot de pământ în localitatea sa natală, Blăgeşti, pe care vrea să-l împartă în două. Pe jumătate să-şi construiască casă, iar pe cealaltă jumătate să o folosească pentru muncile câmpului. În urma discuţiei pe care a avut-o, însă, soţul Vulpiţei a înţeles că este nevoie de tot pământul pentru agricultură, în cazul în care se decide să-şi deschisă o afacere. Acesta este dispus chiar să-şi facă un solar şi să cultive roşii, iar uşor-uşor să pună bazele unei adevărate afaceri.

"Pentru agricultură, 500 m2 poate, ceva legumicultură, eu ştiu, poate să încerci să faci un solar, dar şi pentru solar este puţin. Ai putea să faci un solar pe programul TOMATA, dar ar fi bine să-l faci pe un 1000 m2. Încearcă să faci un solar de tomate, pentru că ştii bine că prin programul TOMATA se continuă şi vei primi acei 3000 de euro", a spus Alexandru Stănescu.

De asemenea, Viorel se declară îngrijorat de situaţia judeţului din care provine şi spune că i-ar plăcea să facă mai multe lucruri pentru ca a-i creşte nivelul de trai.

"E cel mai sărac din tot globul. Din România, Uniunea Europeană, judeţul Vaslui. Dacă-ar face ceva pentru judetul Vaslui, ar fi cea mai bună soluţie. Eu chiar mă gândesc cum aş putea să ridic un pic nivelul", a spus Viorel la ''Acces Direct''.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro