Zi decisivă pentru Cornel Galeş! Află ce se întâmplă cu moştenirea Ilenei Ciuculete!

+3 click pentru
galerie

Scandalul dintre copiii Ilenei Ciuculete şi Cornel Galeş a ajuns la final, iar văduvul aşteaptă cu sufletul la gură verdictul magistraţilor.

Judecătorii au decis, recent, să mai amâne o dată pronunţarea în dosarul în care fiii regretatei artiste Ileana Ciuculete au cerut partajul judiciar al averii. Astfel, magistraţii vor da verdictul peste câteva zile, iar Cornel Galeş ar putea fi obligat să returneze banii obţinuţi pe o vilă, dacă se va constata că a înstrăinat-o "pe şest". Mugurel şi Cristi Sfetcu îl acuză pe Cornel Galeş că a vândut fără acordul lor o vilă de aproximativ 200 000 de euro. Tot cei doi fraţi au făcut publică lista cu lucruri de valoare lăsate de Ileana Ciuculete: aproximativ trei kilograme de bijuterii din aur, poşete, zeci de perechi de pantofi, haine de blană în valoare de 5000 de euro şi multe costum populare în valoare de 40 000 de euro. 

"Avem documente şi acte doveditoare că acest om (n.r.-Cornel Galeş) a luat totul. Noi nu vrem să recuperăm poşetele, mobilierul şi aurul, pentru că ştim că unele nu mai există, ci vrem să fim despăgubiţi la contravaloarea obiectelor. Am înţeles că el e soţul şi că are şi el drepturi, însă a luat tot, iar pe noi ne-a fraierit, ne-a înşelat. Dacă era cinstit, nu ajungeam la judecătorie, căci nici nouă nu ne convine situaţia. Vom vedea ce se va decide", a declarat Mugurel Sfetcu, pentru click.ro.

"Oamenii ăştia visează averi. Care avere? Bijuteriile le-am vândut cu doi ani înainte să moară Ileana, mobilierul s-a dat odată cu casa, iar hainele de blană le-am dat de pomană, deci pot să le ceară înapoi. Sunt nişte disperaţi", a reacţionat Cornel Galeş, potrivit aceleiaşi surse.

Cântăreața Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017, la spital, din cauza unei boli incurabile. Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreţe Maria Lătăreţu, supranumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro