Alexandra Măceșanu ar fi împlinit duminică 16 ani. Ce se va întâmpla luni și marți, imediat după

Alexandra Măceșanu ar fi împlinit duminică 16 ani. Ce se va întâmpla luni și marți, imediat după © Facebook

Luna septembrie este una cumplită pentru familia Alexandrei Măceșanu. După ce au trecut de prima zi de școală, eveniment la care ar fi trebuit să fie prezentă și adolescenta dispărută la Caracal, urmează acum o zi și mai dificilă: cea în care Alexandra ar fi împlinit 16 ani.

Duminică, pe 15 septembrie, Alexandra Măceșanu va fi plânsă de familia ei, în loc de a fi sărbătorită. În memoria tinerei răpite de Gheorghe Dincă, unchiul ei, Alexandru Cumpănașu, a anunțat că își dorește să organizeze un miting.

Reconstituirea crimelor, luni și marți

Tot Cumpănașu a anunțat că familia fetei a fost informată că luni și marți, imediat după ziua în care Alexandra ar fi împlinit 16 ani, va avea loc reconstituirea presupuselor crime ale lui Gheorghe Dincă.

„Dragi prieteni, familia mea doar ce a fost anunțată de către procurori că luni și marți va avea loc RECONSTITUIREA la CARACAL a presupuselor crime ale lui Dincă. La doar o zi după ce Alexandra împlinește 16 ani. Nu știu dacă vor include și EXPERIMENTUL JUDICIAR solicitat de NOI, respectiv simularea în aceleași condiții, cu aceleași materiale, în același loc a arderii unui corp omenesc în acel butoi. Este macabru, trist, oribil dar dacă abia la solicitarea noastră vor face acest lucru atunci este grav”, a scris Alexandru Cumpănașu, pe rețelele de socializare.

Vă reamintim că, pe 24 iulie, Alexandra Măceșanu, o tânără din Dobrosloveni, a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, un șofer și mecanic din Caracal. Acesta a răit-o pe adolescentă și a dus-o în locuința lui, acolo unde a ținut-o sechestrată. Copila a sunat la 112, însă le-a luat autorităților 17 ore să localizeze adresa exactă. Odată ajunși la Dincă, polițiștii nu l-au găsit decât pe bărbat și mai multe resturi umane pe proprietatea sa. La audieri, Dincă a susținut că a ucis-o pe Alexandra, dar și pe Luiza, o altă tânără răpită de el. Expertiza INML a identificat resturile umane dintr-un butoi din curte ca fiind ale Alexandrei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro