Alexandru Cumpănaşu tună şi fulgeră, după ce s-a spus că a fost reconstituit scheletul Alexandrei: "INML se joacă cu focul"

Alexandru Cumpănaşu tună şi fulgeră, după ce s-a spus că a fost reconstituit scheletul Alexandrei: "INML se joacă cu focul" © arhivă

Recent, o altă informaţie cutremura cazul Caracal! Potrivit unor surse judiciare, experţii de la INML ar fi reconstituit scheletul Alexandrei Măceşanu din fragmentele osoase găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă. Acum, Alexandru Cumpănaşu tună şi fulgeră!

Potrivit unor surse judiciare citate de Antena3, la INML ar fi fost reconstituit zilele trecute scheletul Alexandrei Măceşanu din fragmentele osoase găsite în butoiul în care Gheorghe Dincă a mărturisit la audieri că ar fi ars trupul acesteia. 

Însă, Alexandru Cumpănaşu refuză să creadă că la INML a fost reconstituit scheletul din presupusele fragmente osoase ale Alexandrei Măceşanu. Unchiul copilei a mai precizat că procurorii de la Parchetul General vor începe ancheta penală la INML.

"Nu cred că au cum să reconstituie... Atunci când nu ai certitudinea că acele rămăşiţe aparţin unei persoane şi că doar 7 dinţi aparţin, e ca şi cum spui că iei de undeva nişte oase şi din ele formezi... E imposibil aşa ceva. Ştii cum sunt? Sunt nişte chestiuni mici, nu poţi să vorbeşti de nişte oase sau... Sunt nişte fragmente micuţe, eu am văzut planşele şi eu cred că ăştia de la INML se joacă cu focul. Avocatul nostru va depune un supliment pentru că sunt lucruri nelămurite aici, nu sunt lucruri foarte clare descrise în acel raport...  De aceea, din ce mi-a comunicat procurorul general, a şi început ancheta penală la INML.", a declarat Alexandru Cumpănaşu la România TV. 

De asemenea, Alexandru Cumpănaşu a spus la Acces Direct că a demarat o expertiză pentru a afla cine a abuzat de nepoata sa, Alexandra. Pentru că adolescenta nu a menţionat când a sunat la 112 cine a abuzat-o, Alexandru Cumpănaşu ia în calcul şi alte ipoteze. De altfel, acesta vrea să ştie dacă Gheorghe Dincă mai era apt din punct de vedere fizic la vârsta lui pentru a o abuza pe copilă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro