Zi neagră pentru teatrul românesc! A murit actorul Paul Talașman

+3 click pentru
galerie

Zi neagră pentru teatrul românesc! A murit actorul Paul Talașman © Facebook

Doliu în lumea teatrului! Actorul Paul Talaşman s-a stins din viaţă la vârsta de 68 de ani!

Paul Talașman s-a numărat printre cei mai buni actori din România, activând în cadrul Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Anunţul morţii lui a fost făcut în această dimineaţă, pe pagina oficială de Facebook a teatrului. 

”Colegul nostru, actorul PAUL TALAȘMAN ne-a părăsit, plecând să strălucească de-acum încolo printre stelele Teatrului și Filmului românesc. Dumnezeu să îl odihnească! Condoleanțe familiei îndoliate”.

UNITER a anunţat că, trupul neînsufleţit al actorului va fi depus la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, luni, 17 februarie, începând cu orele 11:00. 

"UNITER își exprimă regretul pentru plecarea dintre noi a actorului Paul Talașman, artist al Teatrului de Revista „Constantin Tănase”. Trupul neînsuflețit va fi depus în foaierul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, azi 17.02.2020 începând cu orele 11.00. Dumnezeu să-l ierte”.

S-a născut pe 12 iunie 1952 şi a făcut furori în anii '90 cu rolurile pe care le interpreta la teatrul Dramatic din Baia Mare. Îşi amintea întotdeauna cu drag de vremurile tinereţii, dar şi de eforturile pe care le-a făcut de-a lungul anilor. 

”Eram actor în  Baia Mare, la Teatrul Dramatic și nu puteam merge în turneu la Ivano-Frankvisc, în Ucraina românescă, să joc pentru românii de peste Tisa  (unde toți „plânsu-mi-s-au”); eram iubitor de public, aveam revistă de top în acest Teatru, secție de Revistă, alături de care am făcut carieră în cel mai frumos mod posibil”, declara actorul cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro