Tânărul de 22 de ani dispărut în urmă cu o lună a fost găsit mort. Ce au făcut prietenii în amintirea sa. Ţi se rupe sufletul

+6 click pentru
galerie

Alexandru Florian Manolache, tânărul dispărut în urmă cu o lună, a fost găsit fără suflate © Facebook

Alexandru Florian Manolache, tânărul de 22 de ani, din Cernica, judeţul Ilfov, dat dispărut în urmă cu o lună a fost găsit fără suflare într-un canal de lângă autostrada A3.

Trupul neînsufleţit al tânărului a fost descoperit la Podul de Fier de la Căciulaţi, potrivit Observator.tv. Alexandru Manolache fusese dat dispărut pe data de 17 februarie, Poliţia fiind anunţată la două zile distanţă. Prietenii săi erau disperaţi şi lansaseră atunci un mesaj pe reţelele sociale prin care îi rugau pe oameni dacă ştiu ceva despre el să anunţe.

Din nefericire, tânărul a avut un sfârşit tragic, iar prietenii săi sunt distruşi de durere. În semn de regret şi de durere pentru cele întâmplate, mai mulţi prieteni de-ai săi şi-au schimbat fotografiile de pe Facebook cu una cu doliu,  dar au şi postat mesaje de condoleanţe pentru prietenul lor.

"Dumnezeu să te ierte, să-ţi fie ţărâna uşoară", a scris Alex Stamate, unul dintre prietenii lui Alexandru Manolache, alături de o fotografie cu el.

De altfel, nimic nu dădea de înţeles tragedia care a avut loc, mai ales că Alexandru Florian Manolache părea un tânăr vesel şi plin de viaţă şi chiar arăta acest lucru şi prin mesaje pe care le posta pe internet.

"Am văzut moartea şi i-am zâmbit. Mi-a spus că am atât de multe de trăit", este un mesaj postat de tânărul de 22 de ani în luna august a anului trecut.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro