Trafic restricționat duminică în Capitală! Află rutele pe care vei putea circula

Traficul rutier va fi restricționat duminică, între orele 6,00 și 10,00, pe Calea Victoriei din Capitală, în fața Muzeului Național de Istorie a României, unde va avea loc o filmare, potrivit agerpres.ro.

Brigada Rutieră a Capitalei recomandă conducătorilor de autovehicule să utilizeze ca rute ocolitoare bd. Regina Elisabeta — bd. Mihail Kogălniceanu sau bd. Regina Elisabeta — Piața Universității.

VIDEO REVOLTĂTOR / SCENE HALUCINANTE în TRAFIC. Incidentul care a făcut-o pe Ozana Barabancea să se oprească şi să filmeze TOT!

De asemenea, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent locului de desfășurare a evenimentului, să utilizeze autovehiculele personale cât mai puțin, pentru a evita blocajele de trafic, să opteze pentru mijloacele de transport în comun și să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de locul de desfășurare a evenimentului.

Traficul rutier, restricţionat pe DN 17A din cauza ninsorii care creează probleme şi pe calea ferată

Șoferii mai sunt sfătuiți să își păstreze calmul și să nu claxoneze abuziv, dacă se află în zone aglomerate, și să respecte semnalele polițiștilor rutieri care dirijează traficul, pentru asigurarea fluenței, precum și recomandările celor aflați în punctele de deviere.

A.B.

Foto: antena 3

Citeşte şi:

Ghită Ciobanul, oprit în trafic de poliţişti! Descoperirea oamenilor legii a fost neaşteptată! Ce riscă acum?

VIDEO / Accident GRAV pe Centura Bucureştiului!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro