Tragedie fără margini! Un artist cunoscut a murit după ce a coborât de pe scenă

Sursa foto: Ea.md

Spectacolul intitulat „Valentin și Valentina”, jucat pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”, a avut duminică un sfârşit nefericit.

Valentin Goga, directorul instituţiei, a murit în urma unui infarct, după ce avusese pe scenă un recital la nai. „A mai căzut o stea….păcat… Un om puternic – Valentin Goga! Dumnezeu să-l odihnească în pace… Păcăt…”, a scris pe Facebook unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, compozitorul Sandu Gorgos, conform site-ului Ea.md.Valentin Goga este recunoscut nu doar pentru funcția de director general al Organizaţiei Concertistice şi de Impresariat „Moldova-Concert”, pe care o deținea, ci și pentru merituoasa activitate în cadrul trupei „Noroc” în calitate de percuționist.

Și-a început activitatea în calitate de manager încă în 1991, fiind mai întâi director adjunct al Filarmonicii de Stat, apoi director adjunct al Centrului Republican de Cultură şi Artă. A fost numit director general al  OCI „Moldova-concert” în 1995, chiar de la inaugurarea instituției.

În 2012, Valentin Goga a fost decorat de către Mitropolitul Vladimir cu Ordinul „Paisie Velicikovski”, gr. II, pentru susținerea și contribuția adusă de-a lungul timpului pentru organizarea concertelor de muzică duhovnicească, a conferințelor și altor evenimente cu caracter ortodox.

T.S

Citeşte şi:
Cutremurător! Un băieţel a fost înfometat de localnicii care-l credeau vrăjitor. Ţi se rupe sufeltul dacă-l vezi cum arată

VIDEO / Emoţionant! Un canadian şi-a regăsit familia după 30 de ani de la dispariţia lui


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro