Transformare şocantă a unui cântăreţ român care a devenit, peste noapte, femeie! Şi-a "tunat" buzele şi fundul, iar imaginile fac furori pe internet!

Un travestit face senzaţie pe internet după ce şi-a "tunat" buzele şi fundul şi a publicat mai multe fotografii îndrăzneţe dar şi mai multe melodii de succes, cele mai multe din repertoriul internaţional.  
Tânărul poate concura cu succes pentru titlul de cel mai "tunat" travestit din România, după ce şi-a botoxat buzele şi şi-a trasformat complet fundul, care aduce acum cu cel al celebrei vedete Kim Kardashian. Acesta a publicat, pe un site de socializare  mai multe fotografii, care mai de care mai îndrăzneţe, în care îşi etalează părţile corpului pe care le consideră cele mai atrăgătoare.
Astfel, travestitul, care este şi cântăreţ, îşi scoate în evidenţă buzele, fundul, dar şi talia foarte subţire. Pentru a-şi promova calităţile muzicale, acesta a publicat, pe un site de specialitate, mai multe cover-uri din repertoriul internaţional, dar şi din cel autohton, după ce a înregistrat piesa Addei, "Nu plânge Ana". 
Ascultă melodia AICI.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro