VIDEO / Trei copii, abandonaţi de o mamă fără suflet! Tatăl erou se luptă să le ofere o viaţă liniştită, iar femeia practică cea mai veche meserie

Trei copii au fost abandonaţi de mama lor şi au fost lăsaţi în grija tatălui lor. Femeia practică acum prostituţie, dar nu vrea să le plătească copiilor ei pensie.

Daniela şi-a părăsit copiii şi practică acum cea mai veche meserie. Florin este cel care are acum grijă de micuţi şi face tot posibilul să nu le lipsească nimic.

"Nu se numeşte mamă. Nu ştiu de ce a plecat de acasă, noi nu ne-am certat. Le-am lăsat două zile pe fete la ea şi erau pline de păduchi, ciupite de purici, pline de bube. În două săptămâni s-a îndrăgostit de un om din sat şi a plecat cu el. M-am îndrăgostit de ea acum 11 ani, ne-am luat după trei săptămâni. Am trimis-o să-mi plătească bancile şi nu s-a mai întors. Vreau să plătească pensie alimentară. Ea a fost o mamă bună până a plecat", a declarat tatăl copiilor, joi, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / O bunică bolnavă se chinuie să-și crească nepoțelele abandonate de părinți: "Mama lor le bătea şi nu le dădea să mănânce!"

VIDEO / Violată şi bătută în plină stradă! Timp de doi ani a încasat pumni de la iubit: "M-a ameninţat că îmi omoară familia"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro