VIDEO / O bunică bolnavă se chinuie să-și crească nepoțelele abandonate de părinți: "Mama lor le bătea şi nu le dădea să mănânce!"

O mamă şi un tată şi-au abandonat copiii şi i-au lăsat în voia sorţii. Aşa spune bunica celor mici, femeia care le creşte pe aceste fete. Bătrâna se zbate cum ştie ea, cum poate ea, ca să le dea de mâncare celor două comori, nepoţelelor Rebeca şi Maria.


Suferă şi cere ajutor pentru nepoatele ei! Rodica, bunica celor mici este bolnavă şi nu ştie cât va mai putea să le crească pe Rebeca şi pe Maria. Părinţii fetelor nu se preocupă de soarta fetelor iar mama nici măcar nu le oferă alocaţia.

"Sufăr mult pentru aceste fetiţe şi vreau să le văd bine. Am nevoie de ajutor, de îmbrăcăminte, de încălţăminte, de tot ce se poate. Le iubesc mai mult decât viaţa mea. Mama lor le bătea cu prosopul ud răsucit, cu cureaua, I-a rupt mâna Rebecăi, a stat vreo două luni cu mâna în gips. Lui Mari i-a spart capul. Nu le dădea să mănânce. Aveau o viaţă de calvar. Ea nu vrea copiii, pe fete nu le vrea deoarece nu îi plac fetele", a declarat Mihaela, miercuri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Violată şi bătută în plină stradă! Timp de doi ani a încasat pumni de la iubit: "M-a ameninţat că îmi omoară familia"

VIDEO / MIRACOL făcut de Steliana Sima! Cum a făcut lumină printre dărâmături


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro