VIDEO / MIRACOL făcut de Steliana Sima! Cum a făcut lumină printre dărâmături

A căzut casa pe ei iar acum patru suflete locuiesc printre ruine, într-o baracă de 2 metri pătraţi. Impresionată de drama acestei familii, Steliana Sima s-a hotărât să le schimbe viaţa. A mers până acolo încât a acceptat să le boteze băieţelul în vârstă de trei luni. Ca părinte spiritual, vedeta i-a promis copilului o viaţă ca-n basme.


Cântăreaţa  şi-a dorit din tot sufletul să ajute familia care se află într-o situaţie cât se poate de critică.

"Soţul meu lucrează la institutul de fiare şi munceşte pentru 25 35 de lei şi ne luăm ce putem, ne luăm mazăre, cartofi. Azi mâncăm, mâine poate nu avem. Sunt zile în care nici nu avem mâncare pe masă", a povestit Ştefania, mama bebeluşului.La sfârşitul emisiunii "Acces Direct", bărbatului i-a fost oferit un loc de muncă mai bine plătit şi condiţii de cazare mult mai bune decât cele actuale.

Sursă foto: captură Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Un copil a murit după ce a luat medicamentele prescrise de ea! Reacţia revoltătoare a medicului: "Nu e problema mea!”
VIDEO / Doctoriţa i-a dat pastile de balonare! După câteva zile a murit în chinuri! Familia e la pământ: "În faţa mea a căzut! În mâinile mele"

O ţară întreagă i-a văzut încălcând regula 25, la "Mireasă pentru fiul meu". Ce au răspuns Eduard şi Lavinia la întrebarea "Aţi făcut sex?"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro