VIDEO / Un copil a murit după ce a luat medicamentele prescrise de ea! Reacţia revoltătoare a medicului: "Nu e problema mea!”

Doctoriţa care l-a consultat pe Ionuţ Gheorghe înainte să moară a avut o reacţie revoltătoare atunci când a fost trasă la răspundere pentru soarta copilului.

Ionuţ Gheorghe a murit la 11 ani, având şase ulcere perforate şi peritonită. La doctor, acesta a făcut o injecţie şi i s-a spus că este balonat. Familia Gheorghe este de părere că doctoriţa care l-a consultat este vinovată şi că o ecografie făcută la timp ar fi salvat viaţa băiatului.

Femeia care l-a tratat pentru ultima dată pe băiat a fost invitată în emisiunea "Acces Direct" unde a făcut declaraţii despre cum l-a tratat pe băiat şi despre faptul ca moartea lui nu este una dintre problemele pe care le are. Stomacul copilului era perforat în şase locuri. "Nu am văzut nici măcar certificatul de deces. Nu este problema mea!", a declarat doctoriţa.

Emisiunea "Acces Direct" poate fi urmărită de luni până vineri de la ora 17:00.

Sursă foto: captură video

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Doctoriţa i-a dat pastile de balonare! După câteva zile a murit în chinuri! Familia e la pământ: "În faţa mea a căzut! În mâinile mele"

VIDEO ŞOCANT / Aşa acţionează un VIOLATOR! A fost filmat în TIMP ce-şi ABUZA VICTIMA!

VIDEO CU IMPACT PUTERNIC / La 12 ani, un băieţel din Mureş cântăreşte 12 kilograme! Mama lui nu i-a auzit vocea de ani întregi!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro