VIDEO CU IMPACT PUTERNIC / La 12 ani, un băieţel din Mureş cântăreşte 12 kilograme! Mama lui nu i-a auzit vocea de ani întregi!

La 12 ani, Denis, un băieţel din Mureş, cântăreşte doar 12 kilograme, cam cât un copil de un an şi jumătate. Nu pentru că ar fi fost chinuit sau neîngrijit. Mai multe boli îi macină trupul de şapte ani iar medicii spun că e o minune că este încă în viaţă.

Conform observatorului, medicii i-au pus copilului ed 12 kilograme un diagnostic multiplu acum şapte ani: epilepsie, sindromul Dandy Walker şi tetrapareză.


"I-aş da tot ce-i bun de la mine, doar să-mi spună că vede lumina soarelui", a spus mama lui.

Lupta părinţilor lui e mai grea decât plumbul. Aceştia nu pot accepta ideea că nu există niciun tratament pentru fiul lor. Băieţelul stă doar în pat, fără să se ridice sau să poată vorbi.

Nu se ştie ce i-au declanşat bolile. Într-un singur an, Denis a orbit şi după un an au apărut crizele de epilepsie. Fiind nedeplasabil, doctorii se deplasează la domiciliul copilului pentru a desfăşura şedinţe de kinetoterapie.

Sursă foto: captură Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

Probleme grave de sănătate pentru Sorin Oprescu: "Vineri se va afla dacă are nevoie de o biopsie!"

O cunoscută actriţă din România trăieşte un COŞMAR: "Am zis că aşa e bine şi l-am nenorocit! Mă trezesc noaptea să văd dacă mai respiră copilul!"

Ce s-a întâmplat cu bebeluşul care a fost la un pas de moarte după ce a fost pupat pe buze!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro