Tu faci sex când trebuie? Când are nevoie corpul tău de asta, în funcţie de vârstă

Să faci dragoste pare la prima vedere ceva instinctiv, simplu şi spontan, dar nu e deloc.

Conform telegraph.co.uk, orele la care dormims au facem sex depinde de vârsta organismului nostru. "Ceasul corpului tău se schimbă odată cu vârsta. De fapt, el controlează fiecare celulă din corp", a spus Dr. Paul Kelley.

La 20 de ani: orele 15

Tinerii de 20 de ani pot face dragoste oricând, dar ceasul s-a reglat în funcţie de posibilităţi, pentru că e mai puţin probabil ca cei doi să fie împreună atunci când se gândesc la asta. De asemenea el recomandă să te trezeşti la 9:30 şi să te culci la 01:00.

La 30 de ani: 08:20
08:20 e ora de aur pentru sex atunci când ai 30 de ani. Lumina soarelui ridică nivelul de testosteron la bărbaţi, iar la femei stimulează hipotalamusul, partea din creier care controlează eliminarea hormonilor.
De asemenea, oamenilor de 30 de ani le este recomandat să se trezească la 08:10 şi să se culce la 23:40.

La 40 de ani: 22:20
Pentru că odată cu vârsta te relaxezi din ce în ce mai greu, ora 22:20 e perfectă pentru a face dragoste cu partenerul tău. Trezeşte-te la 7:50 şi mergi în pat înainte de miezul nopţii.

La 50 de ani: 22:00
La ora asta sexul e mai bine programat, pentru că începuturile zilei sunt cele mai ocupate. O zi ocupată cere să te culci devreme, în jurul orei 22:30.

La 60 de ani: 20:00

Asta e ora cea mai potrivită. La orele 22:00, melatonina este eliberată într-o măsură mai mare şi somnolenţa se instalează.

Sursă foto: Youtube

A.C.

Citeşte şi:

S-au pozat după ce şi-au făcut de cap? Andrada şi Cristi de la "Mireasă pentru fiul meu", răvăşiţi în aşternuturi

Copiii vor rămâne marcaţi pe viaţă. Părinţii au făcut asta ÎN FAŢA LOR şi poliţiştii i-au ARESTAT pe loc: "Cei mici PLÂNGEAU!"

Vrei o viaţă sexuală mai activă? Iată câteva ponturi


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro