Tulburător! Fiica Israelei a fost agresată de Liviu Arteni!? A urlat la ea şi a împins-o cu forţă

+3 click pentru
galerie

Israela a murit © spynews.ro

Israela a murit şi a fost găsită fără suflare, în locuința sa. Aceasta a fost căsătorită cu Liviu Arteni, dar de-a lungul vremii a trecut prin multe suferinţe alături de el. Şi nu a fost singura. Şi fiica sa ar fi fost agresată de acesta. 

Israela a murit, la vârsta de 70 de ani. Vedeta, celebră pentru căsătoria cu Liviu Arteni, a fost găsită dezbrăcată, în baie.

Israela Vodovoz a vorbit, în repetate rânduri, despre viața ei chinuită și despre experiențele care au marcat-o. Ea a fos supusă la agresiuni de Liviu Arteni, atunci când acesta se îmbăta îşi pierdea controlul şi se comporta urât cu toată lumea, devenind violent.

Hilla, fiica Israelei ar fi fost şi aceasta supusă violenţei după ce Liviu Arteni ar fi agresat-o chiar în pensiunea Israelei. Fiica Israelei ar fi fost împinsă cu violenţă şi a căzut peste Israela. Mai mult, Hilla era gravidă când se întâmplau aceste lucruri şi în urma agresiunii, ar fi născut prematur, la 7 luni.

Nepoţica Israelei s-a născut prematur şi a avut un kilogram la naştere, de aceea Hilla a decis să rupă orice legătură cu Liviu Arteni.

Acestea sunt dezvăluirile făcute chiar de Israela în cartea sa autobiografică.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro