ULTIMELE CUVINTE spuse colegelor de către handbalista moartă la Clinceni

Ultimele cuvinte pe care sportiva le-a spus colegelor înainte de a muri sunt de necrezut! Andreea Nica, portarul echipei de handbal Unirea Slobozia, a murit, duminică, în urma accidentului de paraşutism, care a avut loc la Clinceni.

Colegele de echipă ale handbalistei sunt în continuare amuţite de durere! Conform gsp.ro, sâmbătă echipa Unirea Slobozia a încheiat un meci cu egalitate, iar Andreea părea să fie profund afectată. Fetele alături de care a luptat în fiecare meci au povestit că Andreea îşi pregătea de trei luni saltul care i-a adus moartea.

"Mă duc cu paraşuta, să mă descarc!", le-a spus colegelor înainte de ziua în care tragedia s-a produs.

DUMNEZEU NU A VRUT S-O LASE SĂ SARĂ? Saltul cu paraşuta tot fusese amânat de câteva luni bune.

Andreea Nica s-a stins din viaţă la 27 de ani. Ea era portarul echipei Unirea Slobozia şi era fiica preşedintelui secţiei de handbal a judeţului Ialomiţa. A absolvit Facultatea de Psihologie. Duminică, Andreea a executat un salt cu paraşuta alături de instructorul Adrian Costache, în vârstă de 43 de ani, care avea la activ peste 4000 de salturi. În urma lor, Dan Floroiu s-a lansat prea repede, iar cei trei s-au ciocnit la 70 de metri deasupra solului, ceea ce a provocat o izbire violentă de pământ. Andreea a supravieţuit aparent, dar sufletul s-a ridicat de cereuri în timp ce se afla pe masa de operaţie.

Sursă foto: digisport

A.C.

Citeşte şi:

Nu își mai revine de când și-a văzut iubita cum se prăbușește în gol! Mărturii SFÂȘIETOARE despre accidentul de parașutism de la Clinceni

A MURIT încă UN PARAŞUTIST implicat în accidentul de la Clinceni! A treia victimă este în stare gravă

Moarte misterioasă pe aeroport. O jurnalistă britanică a fost găsită spânzurată în toaletă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro