VIDEO / Ultimul politician virgin? Tânărul din Giurgiu vrea o iubită, iar visul i s-a îndeplinit! Uite cum arată femeia care îl doreşte!

Marius Crăcea, şeful organizaţiei municipale a Partidului Mişcarea Populară Giurgiu, a anunţat într-o conferinţă de presă că se pregăteşte de campania electorală pentru primărie şi că îşi caută iubită.

După ce a făcut marele anunţ într-o conferinţă de presă, echipa "Acces Direct" i-a pregătit o farsă de proporţii. Marius Crăcea a fost contactat de o presupusă televiziune străină, iar reporterul i-a făcut cunoştiinţă cu trei femei. Doar una dintre ele a vrut să îl cunoască mai bine.


"În câteva luni vor fi alegeri şi ar trebui să fiu pregătit din toate punctele de vedere. De la conferinţă, câteva sute de femei m-au contactat. Trebuie să vorbim, trebuie să ne cunoaştem. fiecare bărbat vrea să aibă pe cineva care să aibă grijă de el, dar nu e obligatoriu să gătească. Am avut câteva relaţii, dar din vară sunt sigur", a declarat Marius Crăcea, vineri, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

"E genul meu de bărbat! Mă numesc Andreea. Dragoste la prima vedere, îmi place", a spus femeia care l-a plăcut pe politicanul din Giurgiu.

Anunţul făcut de politician acum două zile sună aşa: "Politician giurgiuvean caut iubită. Oamenii nu sunt făcuţi să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Viitoarea iubită ar putea lucra în sistemul de Justiţie, la Judecătorie, la Parchet, dar condiţia ar fi prea restrictivă.  Criteriile de bază sunt: să fie atrăgătoare şi inteligentă. Am primit zilele trecute horoscopul pentru 2016 şi spune că voi avea succes în carieră şi mă voi căsători. Eu mă adresez unui spectru mai larg. O femeie e frumoasă în felul ei".

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Ea este cea mai tunată româncă din lume! Divele mondene au concurenţă puternică

Simona Gherghe, cu un look de primăvară! Cum a apărut prezentatoarea în platoul "Acces Direct"

VIDEO / Părinții care au rămas fără cei 9 copii, la detectorul de minciuni! Iată verdictul


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro