Un alt caz de viol în Vaslui! Un tânăr a intrat cu forţa în casa unei fete de 14 ani şi a încercat să o supună la perversiuni sexuale

Sursa Foto Hepta

Un vasluian de 20 de ani din Pungeşti a fost arestat preventiv, joi, pentru tentativă de viol, după ce a încercat să abuzeze sexual o fată de 14 ani, peste care a intrat în locuinţă, ştiind că adolescenta era singură acasă.

Poliţia spune că incidentul a avut loc în cursul acestei săptămâni, după ce un tânăr de 20 de ani a intrat peste o fată de 14 ani în locuinţa acesteia din Pungeşti, într-un moment în care adolescenta era singură acasă.

Astfel, el a urmărit momentul în care mama fetei a plecat să îi ducă mâncare soţului său, la o stână, şi, după ce a intrat în casă, uşa nefiind încuiată, a încercat să o abuzeze sexual pe fată.

"Minora a reuşit să se apere astfel încât tânărul de 20 de ani a renunţat la intenţia sa de a întreţine relaţii sexuale prin constrângere. Copila i-a povestit mamei sale cele întâmplate în momentul în care femeia a revenit la domiciliu, aceasta din urmă sunând la numărul de urgenţă 112, afirmând că fiica sa a fost victima unei tentative de viol", au spus autorităţile conform MEDIAFAX.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, s-a constatat că reclamaţia se confirmă.

Astfel, tânărul a fost reţinut şi apoi prezentat instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii Judecătoriei Vaslui au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele tânărului, pentru tentativă de viol.

T.S

Citeşte şi:
 Alertă de gradul zero, după ce un câine a fost găsit împuşcat, în apropiere de Capitalăi!
VIDEO / Accident grav în Capitală! Un camion a fost răsturnat de tramvaiul 41


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro