Un bărbat a violat cadavrul tatălui său vitreg şi apoi l-a devorat! DETALII ÎNFIORĂTOARE

Un bărbat din Argentina şi-a împuşcat părinţii şi apoi şi-a devorat tatăl vitreg. Avocatul său face declaraţii uimitoare despre ce i-a povestit bărbatul.

Conform metro.co.uk, Leandro Acosta, în vârstă de 25 de ani, alături de sora şi iubita lui, Karen Klein, în vârstă de 22 de ani, au recunoscut că l-au omorât pe Ricardo Klein şi Miryam Kowalczuk cu vârste de 54 şi 52 de ani. Motivul măcelului a fost simplu: răzbunarea anilor întregi de abuz sexual.

Întreaga scenă a omorului a fost reconstituită de Monica Chirivin, avocata lui Leandro Acosta. Mama lui, care l-a forţat să facă sex în grup cu ea şi iubiţii săi de la vârste foarte fragede, l-a prins pe bărbat întreţinând relaţii sexuale cu cadavrul. Şi ea a fost împuşcată în cap de câteva ori înainte ca bărbatul să-l gătească la propriu pe tatăl său vitreg. "Avea gust de porc sărat, uşor sărat dar delicios", a povestit avocata despre faptele îngrozitoare.

Părinţii ucişi: Ricardo Klein (54 ani) şi Miryam Kowalczuk (52ani)


Ucigaşul nu a arătat niciun semn că ar avea remuşcări: "Era o beţivă destrăbălată, am făcut dreptate în modul meu".
Cadavrele au fost ţinute în casă pentru 11 zile, timp în care bărbatul a bătut cadavrele, le-a zdrobit craniile, i-a înfipt corpul mamei lui într-o ţeapă şi a comis acte indecente cu cadavrul ei.

Când poliţia a fost alertată de scena care a avut loc în casa familiei, aceştia au găsit pelvisul şi şirea spinării într-o găleată alături de carne de om, "gata să fie consumată" şi 16 saci care conţineau rămăşiţe.

Poliţia a mai găsit macete, armă şi un pistol de 9mm. Avocata a declarat că scena a fost premeditată. Sora vitregă şi iubita bărbatului a recunoscut doar că l-a ajutat să cureţe după ce a comis crimele.

Sursă foto: Youtube
A.C.
Citeşte şi:
Merită să încerci şi tu! Tastează CODUL acesta pe Google și vei descoperi un SECRET neștiut până acum !

O biserică de la noi, locul 5 în topul celor mai frumoase lăcaşuri de cult din lume

VIDEO / Ultimă oră. ŞTIREA care a făcut OCOLUL LUMII!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro