Un bărbat din Bacău a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost atacat de un urs

Sursa foto: arhiva

Un băcăuan din comuna Brusturoasa a ajuns în stare gravă la spital după ce după ce a fost atacat de un urs, în timp ce se afla la tăiat lemne în pădure. Acesta a fost salvat în ultimul moment de fiul său care a pornit drujba, iar animalul s-a speriat.

Conform reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, un bărbat a ajuns la spital cu carnea smulsă de pe mâini, după ce a fost muşcat de un urs, precum şi cu lovituri pe piept şi abdomen, după ce s-a luptat cu animalul, scrie Mediafax.

El le-a povestit medicilor că a fost atacat de urs în timp ce se afla cu fiul său la tăiat lemne în pădurea de lângă sat. Cel care l-a salvat pe bărbat a fost băiatul său, care a avut inspiraţia să pornească drujba, zgomotul făcut de aceasta speriind animalul, care a fugit în pădure.

Ulterior, bărbatul de 39 de ani a mai avut puterea să meargă singur până acasă, şapte kilometri prin zăpadă, de unde apoi a ajuns la Spitalul din Comăneşti.

"Bărbatul a fost operat la această unitate medicală, intervenţie chirurgicală care a durat două ore. După stabilizare, pacientul a fost transferat la Spitalul Bacău, unde a fost diagnosticat cu plăgi delabrante (ţesuturi smulse - n.r.) şi contuzii toraco-abdominale. În consecinţă, medicii au decis ca bărbatul să fie supus unei noi intervenţii chirurgicale",
a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Bacău.

Bărbatul va ajunge din nou pe masa de operaţie în cursul acestei săptămâni, pentru a-i fi puse grefe de piele pe zonele unde a fost muşcat de urs.

T.S

Citeşte şi: 
Şocul termic ca metrodă de slăbire! Un bărbat celebru de la noi o foloseşte şi e mândru de asta: "De la 90 de grade în saună, la -12"

VIDEO / Și-a lăsat casa pentru cea mai nebunească pasiune. Ce părere ai despre ea?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro