Un prânz sănătos şi gustos! Supă de ciuperci
Publicat pe 10.10.2017 la 09:14 Actualizat pe 10.10.2017 la 09:13
Dacă vrei să prepari o masă sănătoasă şi plină de gust această reţetă este soluţia perfectă. În mai puţin de 20 de minute poţi obţine un prânz savuros. Supa de ciuperci, un preparat pe gustul ul tuturor, foarte sănătos şi aromat.
Dacă vrei să prepari o masă sănătoasă şi plină de gust această reţetă este soluţia perfectă. În mai puţin de 20 de minute poţi obţine un prânz savuros. Supa de ciuperci, un preparat pe gustul ul tuturor, sănătos şi aromat.
- Încearcă şi: Cotlet de porc cu roșii cherry
INGREDIENTE:
- Două linguri de amidon de porumb;
- 400 de mililitri de supă de legume;
- 1 1/2 căni de apă;
- 200 de grame de tofu;
- 200 de grame de ciuperci;
- Trei linguri de sos de soia;
- 2 1/2 linguri de oţet;
- 1/2 linguriţă de piper;
- Un ou;
- Încearcă şi: Pulpe de pui cu ciuperci și bacon
- Încearcă şi: Spaghete cu creveți și spanac
Mod de preparare:
Se combină amodonul de porumb cu trei linguriţe de apă, se amestecă până ce se combină şi se lasă deoparte. Se pune supa de pui şi apa într-o oală la foc mediu. După ce acestea au fiert se adaugă brânza şi ciupercile. Se gătesc timp de aproximativ două minute. Apoi se adaugă sosul de soia, oţetul şi piperu, se amestecă până ce acestea se integrează perfect. Se adaugă, treptat, amestecul de amidon şi se amestecă constant până ce supa capătă consistenţă. Se îndepărtează de pe aragaz şi se adaugă oul bătut şi se amestecă. Se serveşte imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.