Cotlet de porc cu roșii cherry
Publicat pe 09.10.2017 la 09:59 Actualizat pe 09.10.2017 la 10:04
O rețetă aromată ce se prepară rapid. Cotlet de porc cu roșii cherry, un preparat plin de gust. Este potrivit pentru un prânz în familie. În mai puțin de 30 de minute poți obține o masă sănătoasă și delicioasă.
O rețetă aromată ce se prepară rapid. Cotlet de porc cu roșii cherry, un preparat plin de gust. Este potrivit pentru un prânz în familie. În mai puțin de 30 de minute poți obține o masă sănătoasă și delicioasă.
- Încearcă și: Pulpe de pui cu ciuperci și bacon
INGREDIENTE:
- Patru linguri de ulei;
- Patru bucăți de cotlet de porc;
- ½ linguriță de sare;
- ½ linguriță de piper;
- ½ ceapă, tăiată subțire;
- 2-3 căței de usturoi;
- Două linguri de oțet balsamic;
- 150 de grame de roșii cherry, roșii și galbene;
- ½ linguriță de zahăr;
- Trei linguri de busuioc, tocat mărunt;
- Încearcă și: Spaghete cu creveți și spanac
- Încearcă și: File de somon cu verdeţuri şi mango
Mod de preparare:
Se condimentează carnea cu ¼ linguriță de sare și ¼ linguriță de piper. Într-un wok se încălzește uleiul, la foc mediu. Se adaugă bucățile de carne și se gătesc aproximativ 5-7 minute pe fiecare parte. După ce carnea este gata se transferă pe un platou de servire. În tigaie se adaugă o lingură de ulei, roșiile, usturoiul, ceapa, sarea și piperul. Se călesc legumele timp de aproximativ 2-3 minute. Se adaugă oțetul balsamic și se amestecă bine. Se lasă pe foc timp de două minute până ce roșiile se înmoaie. Se îndepărtează de pe aragaz și se adaugă busuiocul proaspăt. Se pun legumele în mod egal peste fiecare bucată de cotlet și se servește imediat alături de orez.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.