Un preparat inedit! Tocăniţă picantă cu carne de vită
Publicat pe 15.02.2018 la 09:59 Actualizat pe 15.02.2018 la 18:00
Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un preparat delicios, această reţetă este soluţia perfectă. Tocăniţă picantă cu carne de vită, un preparat inedit şi aromat.
![Un preparat inedit! Tocăniţă picantă cu carne de vită](https://img.spynews.ro/?u=https%3A%2F%2Fspynews.ro%2Fuploads%2Fmodules%2Fnews%2F0%2F2018%2F2%2F15%2F157433%2Ftocanita-de-vita-01.jpg&w=1200)
Un preparat inedit! Tocăniţă picantă cu carne de vită
https://www.wellplated.com
Dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un preparat delicios, această reţetă este soluţia perfectă. Tocăniţă picantă cu carne de vită, un preparat inedit şi aromat.
INGREDIENTE:
- 1/2 lingură de ulei de cocos;
- Un kilogram de carne de vită, tocată;
- O ceapă, tocată mărunt;
- 1 1/2 linguriţă de sare;
- 1/2 linguriţă de piper;
- O linguriţă de oregano;
- Trei linguriţe de pudră de chili;
- Două linguriţe de fulgi de ardei;
- O linguriţă de pudră de usturoi;
- O linguriţă de scorţişoară;
- Doi ardei iuţi;
- Un cartof dulce, tăiat în cubuleţe;
- Doi ardei, tăiaţi mărunt;
- O conopidă mică;
- 1/2 dovleac dulce, tăiat în cubuleţe;
- 450 de grame de roşii în bulion;
- Trei ceşti de supă de legume;
- Un avocado;
- Încearcă și: Un preparat ce se găteşte rapid! Spaghete Carbonara
Mod de preparare:
Într-o oală mare, se încălzeşte uleiul de nucă de cocos. După ce acesta a atins temperatura optimă, se adaugă carnea de vită, ceapa, sarea şi piperul. Se găteşte, la foc mediu, timp de aproximativ 10 minute, până ce carnea nu mai este roz şi ceapa se înmoaie. Se adaugă oregano, praful de chili, fulgii de ardei, chimenul, pudra de usturoiul, scorţişoara şi ardeiul iute. Se amestecă până ce toate ingredientele se combină perfect şi se găteşte timp de aproximativ două minute. Se adaugă cubuleşele de cartofi, ardeii, conopida, dovleacul, roşiile în bulion şi supa de legume. Se amestecă, se pune capacul şi se lasă pe foc timp de aproximativ o oră până ce toate legumele se gătesc. La final, se asezonează cu sare şi piper şi se transferă în boluri de servire. Se garniseşte cu felii de avocado şi ardei iute şi se serveşte imediat.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.