Caz şocant în Italia! Un român a ucis în bătaie un bărbat şi l-a abandonat într-un pasaj. Cum a fost pedepsit

Caz şocant în Italia! Un român a ucis în bătaie un bărbat şi l-a abandonat într-un pasaj. Cum a fost pedepsit © foto simbol Instagram

Un român a omorât în bătaie un alt bărbat, în Italia. Mai mult decât atât, românul şi-a abandonat victima într-un pasaj subteran şi a fugit de la locul faptei.

Românul a fost descoperit şi încătuşat de autorităţile locale. Totul s-a petrecut la două săptămâni distanţă de la crima comisă.

Bărbatul român are 37 de ani şi odată cu arestarea sa, poliţiştii italieni au reuşit să rezolve misterul crimei săvârşite în Grosseto, o comună din estul Italiei.

Victima, Petru Leorda, este un bărbat fără adăpost, originar din Republica Moldova, relatează observator.tv.

Omul a fost găsit mort în ziua de Crăciun, într-un pasaj subteran care leagă două străzi din oraş.

Românul a fugit de la locul faptei după ce a comis crima

Cadavrul prezenta o multitudine de răni, inclusiv la faţă şi avea numeroase fracturi la coaste. Victima de 60 de ani a fost ucisă în bătaie şi apoi abandonată, potrivit anchetatorilor, relatează ilgiunco.net.

Autorităţile italiene au reuşit să-l identifice pe ucigaş într-o altă parte a oraşului, la două săptămâni distanţă, timp în care au analizat numeroase înregistrări de pe camerele de supraveghere din zonă.

Alţi doi români, de asemenea oameni fără adăpost ce locuiau împreună cu victima, au fost identificaţi şi interogaţi de anchetatori, dar nu au fost puşi sub acuzare.

Se pare că ar fi fost vorba despre un scandal care a pornit între ucigaş şi victimă, cel mai probabil, în urma consumului de alcool, relatează observator.tv.

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro